Poets of the Fall – Revolution Roulette [2008]

Viime yönä tuli valvottua aamun pikkutunneille (minkäs nörtti itselleen mahtaa… o_O), joten unta riitti tänään iltapäivän puolelle. Näin unta, että olin lähdössä perheeni kanssa Tukholmaan, ja heräsin juuri ennen kuin oli tarkoitus astua laivaan. Grrrr ei tällaisia matkaunia kiitos, kun muutenkin haaveilee jatkuvasti jostain kivasta reissusta Suomen rajojen ulkopuolelle. Aamutoimien jälkeen kuvasin kämppääni muutaman ruudun verran (ja unohdin kokonaan syödä aamupalaa… hups) ennen kuin sain vihdoin laitettua joulukoristeet kesäsäilöön, kiiltävät köynnökset vain olivat niiiiiin kivoja ettei niitä olisi millään malttanut ottaa pois. Mä en ole tänne ikinä tainnutkaan postata mitään kuvia rakkaasta kodistani, joten paljastetaanpa nyt yksi osa: nörtin lempipaikka (sängyn jälkeen) eli tietokonenurkkaus.

Tietokonenurkkaus

Kirjoituspöytä on edesmenneen isoisäni tekemä ja kulkenut matkassani syksystä ’04 lähtien. Ruskeat päällekäin olevat hyllyköt ovat alun perin Ikeasta, mulle ne päätyivät ystäväni Sansun kautta. Olohuoneessa on lisäksi samaa sarjaa olevat kapeat ja korkeat hyllyköt koriste-esineiden ym. majapaikkana. Tummanruskea tv-taso on niin ikään ruotsalaisfirman tuotantoa (made in Finland kuitenkin) ja sen sain joulun alla tädiltäni hänen muuttonsa yhteydessä. Philipsin stereot ovat muuten palvelleet mun (ja välillä myös muun perheen) musiikillisia tarpeitani muistaakseni kesästä 2001 asti! Jossain vaiheessa voisin esitellä loputkin luukustani, katsotaan nyt kunhan ehtii ja jaksaa ja muistaa.

Neljän maissa astuin kirpeään pakkaseen ja suuntasin siskon kanssa Itäharjulle. Ensin käytiin tsekkaamassa yksi kirppis – paljon turhaa tavaraa ja enimmäkseen ylihinnoiteltuakin tycker jag – minkä jälkeen mentiin ruokakaupan kautta siskon luokse syömään kasviswokkia á la sisko. Illalla päätettiin vielä lähteä ilahduttamaan flunssaista tätiä, siellä loppuilta hujahtikin vauhdilla ja kotiin tulin kymmenen jälkeen. Siskolta sain ystävänpäivälahjaksi söpön nallukan, joka toimii myös avaimenperänä. Kiitos rakas sisko! ♥

Ystävänpäivänallukka

Alkuvuodesta blogeissa pyöri “6 random faktaa” -meemi, johon kukaan ei mua (valitettavasti?) haastanut mutta jonka seuraavaksi aion tehdä. Enemmistö bloggaajista taitaa olla haasteeseen jo vastannut, joten heitän pallon siskolleni sekä Englantia valloittamassa olevalle serkulleni.

  1. Olen siisteysintoilija, vai pitäisiköhän sanoa ennemminkin järjestysintoilija. Perfektionistina tahdon tavaroiden olevan siististi omalla paikallaan enkä kestä vinossa olevia mattoja tai oven takaa hyökkääviä pölypalloja.
  2. Kotona juon yleensä teetä vähintään litran kerralla. Rakkaan kirpputorilta löydetyn pallokuvioisen teemukini vetoisuus on noin puoli litraa ja lähes poikkeuksetta kiskaisen nassuuni kaksi kupillista peräkkäin, usein enemmänkin.
  3. En ole käynyt melkein vuoteen kampaajalla, minkä kyllä huomaa. Kuontalossani ei ole minkään sortin mallia ja latvat ovat järkyttävässä kunnossa. Onneksi sain tänään varattua ajan vakiokampaajalleni keskiviikoksi.
  4. Opin vasta amk-aikana juomaan viinejä, punaviiniä ensimmäisen vuoden lopussa ja valkoviiniä kolmannen vuoden keväällä. Punaviiniä en muistaakseni ollut aiemmin edes maistanut, koska se muka tuoksui niin kamalalta.
  5. Olin jo ala-asteella yli 160 cm pitkä – ja siihen se sitten jäikin, vaikka kuinka uumoilivat musta yli 170-senttistä. Sen jälkeen olen kasvanut muutaman hassun sentin, pituutta löytyy nykyään noin 165 cm (kesällä intissä tosin mittasivat 168 cm mutta sen en kyllä usko pitävän paikkaansa).
  6. Vajaan neljän kuukauden seurustelun jälkeen olen edelleen kuin vastarakastunut enkä tahdo uskoa onnea todeksi. On niin vaikeaa käsittää, että olen ihan oikeasti löytänyt itselleni täydellisen puoliskon. ♥