Lady GaGa – The Fame [2008]

Jälleen yksi aurinkoinen kevätpäivä takana, pitkästä aikaa suhteellisen suunnitelmatonkin jopa (yleensä lomilla tulee juostua koko ajan jossain). Päivällä piipahdin Nikonin kanssa paikallisessa kameraliikkeessä, sillä olen jotenkin onnistunut saamaan kennon ihan täyteen pölyä. Sattuipa olemaan tuttu naama töissä, ja hetken tuumailun jälkeen kapistus sai komennuksen kunnolliseen kennon puhdistukseen. Oli varmasti jo aikakin, onhan siitä jo kohta kolme vuotta aikaa kun Nikon kotiutui luokseni.

Käytiin myös kullan kanssa heittämässä subit nassuun, Kana Teriyaki oli edelleen yhtä hyvä kuin muistin. Ennen armeijaa kävin säännöllisen epäsäännöllisesti Subwayssa hakemassa pientä haukkapalaa, tänään tajusin etten inttiaikana ole tainnut vierailla kyseisessä paikassa kertaakaan. En mä kyllä pahemmin ole lomilla muutenkaan käynyt syömässä muualla kuin pizza-/kebabmestoissa, eheh… Lomilla vaan tekee aina mieli jotain sen tapaista ruokaa.

Suunnittelin siivoavani kämpän tänään, mutta päädyinkin lopulta käymään vaatevarastoani läpi – kera kriittisen silmän. Mä olen aina ollut huono luopumaan vanhoista tavaroista ja sama koskee myös vaatteita sekä kenkiä. Kävin garderoobini perusteellisesti läpi viime keväänä muuttaessani nykyiseen kotiini ja laitoin vaatteita kiertoon, mutta siitä huolimatta sain tänään karsittua kaapistani näin paljon hyvin vähäisellä käytöllä olevaa tavaraa:

Kiertoon vaan

Eikä tuossa itse asiassa ole aivan kaikki, jonkun verran kasa tuosta vielä kasvoi, kun kolusin läpi yhden tsekkaamatta jääneen hyllyn. Kaappeihin tuli juu lisää tilaa (joka täytetään tulevaisuudessa kullan omaisuudella), mutta mulla ei ole hajuakaan mitä tuolla kasalla tekisin. Tunnukset Huuto.netiin on, mutta vaihtoehto tuntuu huonolta, kun kuitenkin olen viikot aina pois koneen äärestä. Kirpparilla läjän voisi myydä, mutten oikein tiedä mihin tavaraa kannattaisi viedä myyntiin. Turkulaiset lukijat huomio, mitkä on parhaimpia kirppareita Turussa ja/tai Turun seudulla? Itse olen viime aikoina ollut huono kirppistelijä, aiemmin tuli käytyä lähinnä Manhattanin Kirppis-Centerissä ja toisinaan myös Länsikeskuksessa. Tietysti voisi roudata romppeet kotipaikkakunnan pikkukirppikselle, mutta vähän epäilyttää menisikö ne siellä kaupaksi. Tai ehkä me tänä kesänä saataisiin aikaiseksi pitää pihakirppis, jota äippä on suunnitellut jo monta vuotta?!

Eilen kotikotona sain vihdoin kaivettua kesäkengät esiin varastosta ja vastaavasti heitin talvipopot laatikkoon kesäversioiden tilalle. Jostain laatikosta silmiin osui mustat Adidaksen tennarit, joista mulla ei ollut minkäänlaista muistikuvaa. Äiti ja sisko valaisivat, että tossut taisivat olla mulla käytössä joskus yläasteen alkupuolella – miten mä en muista lainkaan?! Kengät ovat kokoa 40, joten siltä osin passelit edelleen. Kyllähän niistä näkee, että niitä on käytetty, mutta yllättävän hyvässä kunnossa ne mun mielestä ovat ottaen huomioon about 10 vuoden iän.

Tennarit vuodelta nakki

Ihan täysin aiemmalla lookilla en kuitenkaan kenkiä kelpuuttanut käyttööni. Tänään kaupunkireissulla poikkesin siis Cybershopissa ja ostin uudet kengännauhat (á 1,50e). Halusin erilaiset mutta samantyyppiset nauhat ja lopulta mukaan lähti seepraraidalliset kiiltoversiot, toinen turkoosina ja toinen harmaana. Onnistunut päivitys Adidaksille, tycker jag. Seuraavalla kerralla ehkä jotain hieman erilaista.