Duffy – Rockferry [2008]

Menin eilen illalla siskon luokse yökylään, visiitti alkoi kolmen jakson putkella Gossip Girlia. Tykkään ihan älyttömästi Blake Livelyn aka Serenan hiuksista, mulle kiitos samanlaiset! Tein tänään tutkimusretken Sokosen hiusvärihyllylle, josta bongasin parikin mahdollista hiusväriehdokasta seuraavalle värjäyskerralle. Heitin eilen jälleen vaaleaa väriä päähän, nyt alkaa vaaleusaste olla sellainen, että voidaan ryhtyä jatkotoimenpiteisiin.

Aiemmin keväällä oli siskon kanssa puhetta paljon suomalaisissa blogeissakin nähdystä H&M:n ketjuröykkiökaulakorusta, joka ei kuitenkaan ollut täysin mun mieleen. Arvatkaa mitä sisko oli tehnyt mulle syntymäpäivälahjaksi? Ketjuröykkiön kaulaan, juurikin sellaisen kuin kaipailin. Paljon hienompi kuin se kaupallinen versio, tycker jag.

Kaulakoru by siskosein

Toisenkin lahjan sain, nimittäin kaksi paria korvakoruja. Tällaiselle possufanille valkoiset possukorvikset ovat ihan must, ovat kuulemma blogimaailman kautta löytyneet. Vihreät nappikorvikset ovat Seppälästä, suloiset nekin. Possut pääsivät heti tänään korviin, napit voisin ehkä laittaa huomenna.

Suloiset korvisparit

Käytiin tänään päivällä siskon kanssa kaupungilla, näköjään kesän alennusmyynnit alkavat olla jo täydessä vauhdissa. Postiluukusta oli tipahtanut kirjekuoressa vähän synttärirahaa sedältäni, joten saatoin tehdä muutaman alehankinnan – mistäs muualta kuin H&M:ltä. Dividedin harmaassa paidassa on ihanat solmuhihat, Organic Cotton -paita viehätti lintuprintillään ja värikästä tuubitoppia harkitsin normaalihintaisenakin. Yläosat maksoivat 3e kipale, ei paha. (Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla.)

Alejuttuja H&M:ltä

Mukaan tarttui myös söpöt sydänkorvikset (0,50e) sekä sormus (1e), joka tosin on hieman iso mutta ehkä se toimii toisessa sormessa. Uutuuksien esittelyn päättää eräs toukokuinen eBay-ostos, pinkit Wayfarer-tyyliset aurinkolasit. Hintaa arskoilla oli postikuluineen muistaakseni vähän päälle 5e, toimitus kesti parisen viikkoa. En jaksanut kuvata laseja omassa päässäni, joten mallina toimii pehmopulleropossuni Chloé. :)

Chloé arskat silmillä

Huomisaamuna suunnataan kullan kanssa juhannusaaton viettoon mun kotikotiin, ihana päästä saunomaan ja eiköhän sitä uskaltaudu uima-altaaseenkin pulahtamaan. Viimeksi vesi oli +13°C, toivottavasti nyt on jo lämpimämpää. Rentouttavaa juhannusta kaikille!