Noniin, nyt vihdoin hieman kuvamateriaalia viikon takaisista ysäribileistä! On ne kuvat mulla itse asiassa jo pari päivää olleetkin, mutta ei ole taas ehtinyt kunnolla blogin pariin kun on tarvinnut juosta pää kolmantena jalkana siellä täällä – tai vaihtoehtoisesti kotona tekemässä töitä/muita rästihommia. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, as they say.

Hipsittiin silloin perjantaina Rikalaan joskus yhdentoista pintaan, kovin oli tyhjä baari vastassa. Salossa tosin ei taida yleensäkään olla porukkaa liikenteessä perjantaina, kun taas lauantaina suunnilleen jokainen hippapaikka on piukassa sakkia..? Kummallista porukkaa nuo salolaiset.

Koskenkorva lakritsi

Mä en seuraavan päivän työvuoroa ajatellen juonut kuin muutaman, ensimmäinen oli siskon tarjoama lakritsikossu. Muut joivat shottina, mä hörpin varmaan kymmenen kertaa ennen kuin sain tyhjäksi – baarimikkokin jo yritti kahdesti ottaa edessäni nököttävän lasin pois. ;) Mutta kun se oli niin hyvää! Kun sitä otti vähän kerrallaan niin suuhun levisi ihanan pehmeä maku, kuin olisi mutustanut lakritsia. Jose ♥ lakritsi 4-ever!

Ekat tunnit istuskeltiin pääasiassa karaokepuolella, muutama tyyppi siellä kävi vuorotellen hoilottamassa. Tapahtuipa jotain ennenkuulumatontakin, nimittäin Feline houkutteli (lue: pakotti) mut laulamaan kanssaan! Laulaa luikautettiin Jenni Vartiaisen Duran Duran ja yllätyksekseni selvisin hengissä. Ehkä parinkymmenen vuoden päästä taas uusiksi?

Kara-Åke
M vetää tunteella. Huomaa pikkureppu!

Kello oli jo yksi, kun siirryttiin alakertaan varsinaiseen bilepaikkaan. Paikalle oli ilmestynyt eräs ystäväkin, joka oli meinannut skipata koko pirskeet – onneksi näin ei kuitenkaan käynyt. Seuraavat tunnit menikin sitten hyvin tiiviisti tanssilattialla, ei vaan voinut lopettaa kun ilmoille kajahti hyvää biisiä toisen perään. Ehkä joka kymmenes biisi oli sentään ei-ihan-niin-huippu, jotta ehti käydä vessassa ja juomassa.

Macarena!
Vuorossa Macarena.

Alla vielä hieman tarkempaa kuvaa mun Clueless-asusta. Iso kauluspaita ja äipän 70-luvulla kutoma liivi, jota käytin joskus 90-luvun lopussa juurikin tuollaisen jättipaidan kanssa. Hame nousi välillä vähän turhankin miniksi, kerran vessassa ollessani meinaan yks naikkonen vihjas et kantsii kiskoa sitä vähän alemmas… Kengät ja laukku ovat ehtaa ysäriä, poposet ovat mun rippikengät kesältä ’99 ja laukku taitaa olla suunnilleen vuotta aiemmin hankittu. Korvissa roikkui myös aidot ysärikorvikset, ruskeat karvapallot aka tuherot. ;) Näkyvät tuolla aiemmin lakritsikossukuvassa (vähän) paremmin.

Peilailua

Hauska ilta oli, nauratti ja tanssitti kyllä oikein sydämen kyllyydestä! Seuraavana aamuna töissä tosin oli jokseenkin epätodellinen olo, kun oli ehtinyt nukkua sen alle tunnin… Noh, mutta siitäkin kuitenkin selvisin kunnialla.