Hieman asiaa kosmetiikasta, pitkästä aikaa! Vaikka nykyään meikkaan lähes päivittäin (vrt. aika kun tein töitä kotona rönttövaatteissa ilman meikinhäivääkään), ei vastaan ole tullut mitään erityisesti bloggaamisen arvoisia tuotteita. Vaan ripsiväreistä voi naputella aina rivin tai pari, joten aloitetaan pienestä ripsivärivertailusta:

3 x ripsiväri

  • Maybelline Volum’ Express One by One
    Ostin tämän edullisessa kimppapaketissa geelimäisen eyelinerin kanssa, rajauspurkki meni siskolle ja ripsarin pidin itse. Tykkään pyöreästä harjasta ja väri levittyy kivasti, mutta varisee ikävästi päivän aikana. Kesti kuitenkin ihmeen hyvin pyöräilemisen sadesäällä, vaikka vettä vihmoi vaakasuoraan silmille.
  • MSCHIC 3D Mascara
    Hyvin samanlainen kuin viime kesänä fanittamani SkunkLash, mutta ei valitettavasti yllä kampanjaversion tasolle. Levittyvyys ja kestävyys mielestäni vähän kehnompi kuin SkunkLashissa; kuitenkin ihan ok perusripsari.
  • Max Factor Lash Extension Effect
    Huomattavasti parempi omiin silmiini kuin aiemmin testattu Masterpiece Max! Pidentävää vaikutusta en sen kummemmin huomannut valmiiksi pitkähköissä ripsissäni. Ei sinänsä mitään pahaa sanottavaa, voisin ostaa joskus uudestaankin.

Harjaosat vertailussa

Siinä vielä kaikkien kolmen harjaosat vertailuksi, järjestys sama kuin ylempänä. Noissa on siis jokaisessa kuminen pää, joka omassa käytössäni alkaa olla aika must. Kumipäällä väri levittyy usein helpommin ja sellaista on kaikinpuolin mukavampi käyttää. Näistä kolmesta mikään ei noussut erityiseksi suosikiksi, joten kokeilut jatkuvat. Ehkä seuraavaksi palaan taas tauon jälkeen Lumenen Blueberry Curliin, joka ainakin silloin markkinoille tullessaan oli aivan loistava kokonaisuus – tai ehkä vain etsin jonkun täysin uuden kokelaan?!

ELF Cosmetics

ELF Cosmeticsin mineraalimeikkivoiteesta Natural Mineral Foundation olikin juttua silloin kun sen hankin, nyt rasia vihdoin tuli tyhjäksi joten on loppukommenttien aika. Vaalein sävy Fair oli omaan ihooni passeli, olen suomalaisittain sieltä vaaleimmasta päästä. Käytin mineraalipohjaa useimmiten pohjustustuotteen ja irtopuuterin kanssa, ei varmasti paras lopputulos mutta ihan mukiinmenevä kuitenkin. Verrattuna voidemaiseen meikkivoiteeseen iho tuntui kevyemmältä eikä illallakaan mitenkään tahmaiselta. Levitys vaatii hippasen voidemaista enemmän aikaa, koko mineraaliarsenaalin kanssa menisi varmasti vielä kauemmin. Noin yleisesti jäi positiivinen fiilis, ehkäpä jatkan mineraalikokeilujani vielä jossain vaiheessa.