Aamu valkeni aurinkoisena – eikä vatsassa tuntunut kipua. Bussissa ihmettelin pimeyttä, aurinkolasit silmillä, kun tuo keltainen pallo olikin piiloutunut pilvien taakse. Iltapäivällä taitaa olla taas sadetta luvassa, mutta bussikyytiläisenä ei ainakaan tarvitse sateessa kastua. Ehkäpä piipahdan kaupoilla kotiin mennessä, vaikka pääasiallisesti olen ajatellut jättää alet tänä kesänä väliin. Ostos- ja kulutusahdistus vaivaa nääs.

Apilaa

Vinkkivitonen muuten turkulaisille: Studio25 muuttaa kuun lopussa ja siellä on menossa täydet muuttohulinat. Pyörähdin paikalla sunnuntaina ja jätin surullisena kaksi ihanaa Firetrapin mekkoa muiden löydettäväksi, kun koot eivät ihan täsmänneet oudonmallisen kroppani kanssa. Turun Studion (ja monen muunkin paikkakunnan) kuulumisista pysyy parhaiten ajan tasalla Facebookissa, kuinkas muutenkaan.

Nyt takaisin töiden pariin. Kohti lomaa, päivä päivältä!