Päivällä pakattiin kissa ja tavarat autoon sekä hurautettiin maalle kotikotiin joulunviettoon. Jouluateria on nautittu, kohta juodaan kahvit ja herkutellaan vähän juustoilla ynnä muilla. Perinteinen karkkilakko, tänä vuonna 75 päivää, päättyi myös mutta olen ottanut aika iisisti sen suhteen. Kävin meinaan eilen neuvolassa ja painoa oli tullut viikossa kilo lisää ihan muutenkin, auts… On tosin “hivenen” turvotustakin vaivana. No, eiköhän tämä tässä menettele, sen verran vähän enää raskausviikkoja jäljellä.

Häivähdys joulua

Meillä kotona joulu ei pahemmin keittiöremontin keskellä näy, sain sentään pienen kuusen maljakkoon pöydälle. Ensi vuonna toivottavasti sitten pääsee ihan kunnolla fiilistelemään tätä pimeimmän vuodenajan juhlaa, kun on remontit valmiita ja jälkikasvun ensimmäinen joulu. Nyt siirryn takaisin ruokapöydän ääreen, ei muuta kuin ihanaa joulunaikaa kaikille!