YleX Tänään

Uusi Blogilista on aiheuttanut hämmennystä enkä ihmettele, eilen ainakin koko systeemi oli aivan sekaisin. Oma blogini oli listalla vaihtunut mystisesti tämän uuden sijaan vanhaksi ja avainsanoina oli mm. uskonto, raamattu ja synti. Tällä hetkellä näyttää suhteellisen normaalilta, mitä nyt hässäkässä katosi melkein 10 tilaajaa.

Eilen olin swap-a-ramailemassa, kiitokset Freille tilaisuuden järkkäämisestä! Meitä oli ihan vain muutama, mikä tosin oli siinä mielessä hyvä, ettei tavaroista tullut kinailua. :) Tuumailtiin kuitenkin, että seuraavalla kerralla koitetaan saada isompi porukka kasaan. Löytyykö tämän blogin lukijoista vaatevaihdosta kiinnostuneita? Turun suunnalta nyt pääasiassa, mutta miksei muualtakin jos tahtoo matkustaa Turkuun. Uuden swap-a-rama partyn voisi järjestää vaikka joskus kesällä, ehkä jopa jossain ulkosalla.

Kädestä toiseen

Tuossa pari mun omistukseen siirtynyttä tavaraa, söpöt pinkit papukaijakorvikset (ovat muuten tänään heti korvissa) ja hauskat kiilakorkoiset vetoketjusandaalit. Muutakin tuli kannettua mukana kotiin, mutta niistä ehkä joskus myöhemmin. Nyt on parasta lähteä valumaan toimiston suuntaan, ettei tarvitse koko päivää viettää polkupyöräsivuston parissa. Mukavaa keskiviikkoa kaikille!