Haloo Helsinki! – Haloo Helsinki! [2008]

Viikonloppu melkein ohi, kohta täytyy taas vaihtaa maastokuviot päälle ja valmistautua palaamaan Säkylään. Pari vapaapäivää hujahtivat ohi ihan huomaamatta, en ehtinyt pahemmin edes koneen ääressä istua. Tarkoitus oli kertoilla kuulumisia enemmänkin, mutta nyt on pakko jo kiiruhtaa. Ehkä seuraavana viikonloppuna on enemmän aikaa, suunnitelmissa olisi nimittäin viettää rauhallinen loma tavanomaisen baareilun yms. sijaan.

Keltaista

Tänään sentään ehdittiin käydä kävelyllä, ilmakin oli mitä parhain. Taisi tosin olla viimeinen käyttökerta sandaaleille tältä erää, varpaat vähän palelivat kirpeässä syysilmassa. Koko asu muuten nähtävissä täällä, jos jotakuta kiinnostaa. Samoin löytyy kuvaa eilisestä asusta, kun oltiin Gigglingissä tsekkaamassa Halloween-meininki. Hauska ilta, vaikka alkoikin turhan nopeasti väsyttää. Myös Desthea liittyi jossain vaiheessa iltaa seuraan, oli kiva nähdä pitkästä aikaa.

Rikki on

Nyt on mentävä, mukavaa viikkoa kaikille!