Raskaampaa joulua [2006]

Tällä lomalla en ole saanut oikein mitään aikaiseksi, olen ollut ehkä joku aikaansaamattomin ikinä. Toisaalta hyvä vain, että olen saanut rentouduttua, mutta toisaalta joulupuuhat ovat edelleen niin vaiheessa että ihan hävettää. Julkaistuani tämän kirjoituksen heitän kyllä ulkovaatteet päälle ja suuntaan kaupungille hoitamaan loput joululahjaostokset.

Kuten otsikkokin kertoo, aiheena tällä kertaa ei suinkaan ole inttikuulumiset vaan viimeaikaiset lisäykset siviilissä näkyvään tyyliini. Aloitetaanpa parista H&M-löydöstä. Tutkailin muistaakseni viime lomilla H&M:n nettiputiikin SALE-osastoa enkä lopulta malttanut olla laittamatta tilausta menemään. Paketti saapui Turkuun jo ennen kuin ehdin lomille, joten torstaina sain heti mennä hakemaan paketin – ja odottaa postissa sellaset puoli tuntia, sillä jonossa oli yli 50 ihmistä mua ennen… No, selvisin hengissä ja pääsin kotiin tutkailemaan paketin sisältöä. Kiilakorkokenkiä on näkynyt yhdessä jos toisessa blogissa, sellaisethan munkin ostoskoriin päätyi kun hinta oli pudotettu puoleen. Jostain blogista olin bongannut myös vetoketjuleggingsit, jotka totesin loistavaksi ideaksi ja suunnittelin toteuttavani sellaiset itse (tai siis äidin avustuksella). Pari päivää sitten satuin bongaamaan vetoketjulliset pökät H&M:n rekistä, hintaa oli saman verran kuin tavallisissakin leggingseissä, joten kassan kautta kotiin. Olivat muuten ainoa vetoketjullinen pari ja vieläpä mun kokoa, selvä enne eikö? :)

Uutta jalkoihin
(Kengät 14,90e / H&M; vetoketjuleggingsit 9,90e / H&M Divided.)

Kiilakorkopopojen lisäksi H&M-paketissa oli jos jonkinlaista yläosaa (mulla on selvästi joku puutostila sellaisista), alla yksi niistä eli valkoinen tennariprintillä varustettu ohuehko t-paita. Selkäpuolelta paita on sopivasti syvään uurrettu ja lisäksi niskassa on narut, jotka saa kivasti rusetille. Toinen uutuus kuvassa näkyy kynsissä, Anytimen oranssin kynsilakan nappasin mukaan halpahallin alekorista.

Uutta yläosaan
(Printtipaita 4,90e / H&M Divided; Anytimen kynsilakka, sävy Sun flower 1e / Vapaa Valinta.)

Siinäpä ne, joku päivä toivottavasti lisää. Nyt jätän datailun joksikin aikaa ja painelen sinne jouluostoksille. Ai niin, meikkiä tarvitsee ehkä hieman korjailla ensin – mä olen nykyään ihan kamala itkupilli ja vollotan pienimmästäkin. :’| Ehkä se johtuu siitä, ettei armeijassa pahemmin itketä?