Kolmen päivän pidennetty viikonloppu katosi kuin tuhka tuuleen, lähinnä kotona loikoillen kulta seurana. Sunnuntai-illalla lähdettiin inttikavereiden houkuttelemana SuFoon, etkoilla viihdyttiin lopulta niin hyvin että päästiin baarin suuntaan vasta puolenyön jälkeen. Uudistettu Forte oli viikonpäivästä huolimatta (tai ehkä juuri siksi?) houkutellut monen muunkin lähtemään ulos ja tunnelma oli suht tiivis mm. tanssilattialla. Tuli jopa tanssittuakin, ensimmäistä kertaa intti-ihmisten kanssa. Ilta oli ainakin omasta mielestäni hauska, mikä tosin saattaa johtua naurun määrästä: jossain vaiheessa iltaa/yötä kulta vaikutti yhtäkkiä kuin jonkin piristysruiskeen saaneelta ja oli ihan hyperaktiivinen. ;)

SuFo

Maanantai-illalla odotti paluu armeijan arkeen, yli viikon loman jälkeen se tuntui alkuun aika masentavalta mutta nyt on taas ehtinyt tottua. Ollaan saatu vähän tietoa tulevasta, tammikuussa tulleiden p-kausi nimittäin loppuu ensi viikon jälkeen ja sitten on edessä uudet – tai ainakin vähän erilaiset – jutut. Omalle kohdalle osuu todennäköisesti viestiryhmän johtaja eli loppupalvelusaika vietetään puolen vuoden viestimiehien kanssa. Erikoiskoulutuskauden alkuun meillä on heti tuplakinkku, kolme viikkoa putkeen kassulla kauhistuttaa ja ärsyttää jo valmiiksi. Mulla tosin niitä gineksiä ei ole joulun jälkeen ollutkaan yhtään, kiitos pasikurssin.

Huomisillan ohjelmassa on sotkun järjestämä viihdeilta, jossa esiintyy ihana Indica. Olen bändin nähnyt kerran Ruisrockissa muistaakseni kesällä 2005 ja silloin kyllä tykkäsin tyttöjen esiintymisestä. Niin ja onhan niitä levyjäkin tullut pari hankittua. Ruissista puheen ollen, tekisi kovasti mieli festaroimaan kesällä! En vain oikein tiedä mihinkä sitä suuntaisi, toistaiseksi ei missään ole mitään must-see esiintyjää. Ruissi olisi kyllä sopivaan aikaan, saman tien kotiutumisen jälkeen. :) No, saa nähdä mitä keksitään.