PMMP – Veden varaan [2009]

Päätettiinkin siskon kanssa mennä jo ensimmäiseen (klo 15) AmaliE-näytökseen, joten aikaa kaupungilla kiertelyyn jäi vähemmän. Mun liikkeelle lähteminen kesti sen verran, että jätin KELA-visiitin suosiolla seuraavaan kertaan – ei se oo niin justiinsa. Gina Tricotissa iski mekkohimo ja kokeilin ainakin kolmea mekkoa, joista mintunvihreä pitsiversio oli oikeastaan aika kiva mutta sai kuitenkin jäädä kauppaan. Ainakin toistaiseksi. Alerekiltä bongasin ihanan punasiniraidallisen trikoohameen (josta yrittäessäni etsiä kuvaa eksyin sattumalta mulle aiemmin tuntemattomaan blogiin ja löysin kuvan juuri siitä hameesta), mutta koko XS oli valitettavasti turhan jämpi mun ahterille. Ehkä äiti osaisi tehdä mulle jonkun vastaavan..?

Ennen Klubin tiloihin siirtymistä käytiin haukkamassa patongit Café Picnicissä, hyvältä maistui – ja tällä kertaa blogi säästyy kahvila-aiheiselta kuvasaasteelta. Klubille päästyä törmäsin saman tien yhteen kameran kanssa heiluvaan inttikaveriin, oli kuulemma tyttöystävän töitä esittelyssä. Myös molemmat Concoctionin tytöt näkyivät olevan paikalla, ja sisko bongasi joukosta jonkun vanhan Demi-tuttunsa vuosien takaa. Tulipa taas todistettua, että on se maailma vaan pieni paikka.

AmaliE

Näytöksessä oli erilaisia asuja, joista osan olisin mielelläni ottanut omaan vaatevarastooni. Jopa yleensä suosikeistani visusti poissa pysyvä vaaleanpunainen hurmasi mm. yllä olevan kuvan hameen muodossa. Desthean käsialaa olevat laukut ja korut olivat niin ikään ihania, erityisesti eräs pitsillä varustettu punainen sydänlaukku, josta en valitettavasti saanut napattua julkaisukelpoista kuvaa.

AmaliE

Viimeinen lomapäivä ei olisi voinut olla parempi, mutta nyt on unohdettava kivat siviilijutut ja alettava valmistautua armeijan arkeen paluuseen. Edessä on toiseksi viimeinen kiinniolo – ensi viikonlopun jälkeen vain viikonloppu loppusodan aikaan kesäkuussa on kiinni. Sitä paitsi, kympit mahtuvat jo yhteen käteen! Tänään on nimittäin 59 aamua palvelusta jäljellä, se ei enää ole paljon se. Tähän postauksen loppuun vielä bonuskuva, jonka sisko tallensi muistikortille musta ja Destheasta pukunäytöksen jälkeen. :)

Jose & Desthea
“Siis tiedäthän sä, just sellain ku..!”