Sunrise Avenue – Popgasm [2009]

Kännykkä herätti tänään jo ennen kuutta, ihme kyllä ei edes pahemmin väsyttänyt. Puoli yhdeltätoista olin jo Tampereella, ja kävin tutkailemassa hieman kauppojen aletarjontaa. En ostanut muuta kuin valkoisen bodyn Gina Tricotista, -50 % eli hinnaksi jäi n. 6,5e. Kokeilin myös sähkönsinistä muhkuhametta (10e), mutta päädyin jättämään sen kauppaan.

Puoliltapäivin hyppäsin kaupunkibussiin ja matkasin ystäväni Akkikin luokse. Ei oltu nähty sitten joulun, jolloin kävin “esittelemässä” kullan Tampereella – juteltavaa siis riitti. Pääosin keskustelu pyöri eräässä nuoressa herrassa, jonka tapasin tänään ensimmäistä kertaa:

Onni

Alkuun siniset silmät katselivat mua kummastuneesti, mutta pian sain jo osakseni nättiäkin nätempejä hymyjä. Iltapäivä hujahti Onnia seuraillen ja lähdön koittaessa tajusin, ettei mua ollut vaivannut minkäänlainen vauvapaniikki (kuten yleensä, mä olen aina vähän “pelännyt” reippaasti mua nuorempia…) koko aikana. Onkohan musta ihan oikeasti tulossa aikuinen?