Klo 12.02

Klo 12.02
Päivärytmini on – jälleen kerran – mennyt loman aikana hieman sekaisin, tänäänkin palasin unimaailmasta todellisuuteen vasta puoliltapäivin. Havahduin kyllä ennen kymmentä, kun postinjakaja soitti ovikelloa, mutta unenpöpperöisenä en saanut haalittua päälleni mitään vaatekappaletta missä olisi kehdannut mennä avaamaan oven.

Klo 12.42

Klo 12.42
Naamapesun sekä muiden olennaisten aamutoimien jälkeen sain vihdoin kasattua itselleni aamupalan, jonka nautin olohuoneen pöydän ääressä Ruotsin Elleä lukien.

Klo 13.28

Klo 13.28
Aamiaisen jälkeen tein pienimuotoisen siivouksen, mm. järjestelin pöydillä lojuvat lehdet hyllyyn. Pitäisi joku päivä käydä tuo lehtihylly läpi ja heittää osa lehdistä paperinkeräykseen, kun niitä on kertynyt säilöön vähän liikaakin.

Klo 14.08

Klo 14.08
Jumituin koneelle, Blogilistan suosikkieni päivitysten tsekkaamisen lisäksi tutkailin erästä työjuttua sekä päivitin motoristien sivut. Siinä sivussa laitoin myös eilen lakattuihin kynsiini toisen, ohuemman kerroksen Make Up Storen keltaista kynsilakkaa.

Klo 15.57

Klo 15.57
Kotivaatetus vaihtui julkiselle paikalle kelpaavaksi ja helteeseen sopivaksi asuksi, lisäksi ehostin jopa nassuani ripsivärillä sekä kajalilla. Kokonaisuudessaan päivän asu näytti tältä.

Klo 16.55

Klo 16.55
Pyörähdin muutamassa vaatekaupassa (koitin Akkiki etsiä sulle sellaista paitaa, täältäkin näyttivät olevan loppu muiden kuin ihan pienimpien kokojen osalta), minkä jälkeen suuntasin askeleeni Postiin. Sain vihdoin käsiini ne kirjeet, joita postinkantaja ei ollut saanut postiluukusta tungettua.

Klo 17.21

Klo 17.21
Kävelin linja-autoasemalle odottamaan kultaa saapuvaksi lomille. Pilvet näyttää muuten tuossa kuvassa aivan ihanalta sinistä taivasta vasten!

Klo 17.26

Klo 17.26
Mun ei onneksi tarvinnut montaa minuuttia odotella, kunnes Huovinrinteen bussit jo kaarsivat asemalle. Oli ihana nähdä kultaa muutaman päivän erossaolon jälkeen. ♥

Klo 17.42

Klo 17.42
Ennen kotiin menoa käväistiin kaupassa ostamassa maitoa sekä aamupalaksi jogurttia. Kulta joutui jälleen toimimaan hovikuvaajanani pihalla, kun piti saada asusta kuva.

Klo 17.51

Klo 17.51
Kotona oli pakko käydä saman tien pakettien kimppuun! Kääröistä paljastui yhteensä kolme hiustuotetta, Tigiä jokainen. Feel Uniquesta olin tilannut Bed Head Control Freak -shampoon (400 ml) ja -hoitoaineen (250 ml), paketilla hintaa n. 15e. Rockaholic Dirty Secret -kuivashampoota pulju ei suostunut Britannian ulkopuolelle toimittamaan, joten sen ostin eBaysta n. 12e hintaan. Kuplamuovia oli kiva rutistella, hih.

Klo 18.35

Klo 18.35
Mun käpistellessä uusia Tigejäni kulta kokkasi meille pikaisesti sapuskaa: Pesto-sissipastaa (eli taistelumuonapussista peräisin olevaa pastaa) kananugettien kera. Onneksi ateriaa sai täydennettyä paahtosämpylöillä ja jopa tuoreella paprikalla.

Klo 19.50

Klo 19.50
Päätettiin mennä illalla elokuviin ja haettiin liput jo etukäteen. Samalla reissulla käytiin myös ostamassa kaupasta jätskit ja istuskeltiin tovi Aurajoen rannassa.

Klo 21.55

Klo 21.55
Kymmeneltä alkoi leffa, sitä ennen piti tietysti käydä ostamassa irtokarkkeja. Mä tosin taisin syödä suurimman osan karkkipussista, hups…

Klo 00.48

Klo 00.48
Kotona jälleen. Oltiin siis katsomassa Transformers: Revenge of the Fallen, joka oli mun mielestä ihan katsomisen arvoinen. Ykkösosasta en jostain syystä muistanut oikeastaan mitään, ainoastaan sen että olen elokuvan nähnyt Tampereella ihan alkuvuodesta ’08.

Päivä tuntui menevän aika vauhdilla, johtuu mahdollisesti tuosta myöhäisestä herätyksestä… No, jospa sitä viikonloppuna saisi unirytmiä edes vähän parempaan kuosiin. Toivoa sopii, tänäänkin meni taas aika myöhään. Mutta nyt nukkumaan, heissan!

Joseph Arthur – Our Shadows Will Remain [2004]