Parit korkokengät

Haluaisko joku ostaa kengät? Kirppiskasaan on tullut lisää myytävää sitten viime kerran, ensi viikolla aion vihdoin tarttua toimeen ja painua kirpparille myymään. Kunpa vain keli olisi hyvä, sateella tuskin tulee edes lähdettyä. Myytävissä tavaroissa on siis mm. nuo kengät yllä, mutta niiden kohtalosta en vielä ole ihan varma. Viedäkö suoran kirppikselle vai laittaako kengät tarjolle esim. Huuto.netiä ensin. Ihan alkajaisiksi kuitenkin tarjoan popoja teille, rakkaat lukijani! Kävijätilastoista päätellen teitä on, vaikka kommenttiosiossa yleensä olemassa olostaan vinkkaakin vain muutama kaveri tai muu vakilukija…

Pääkallosandaalit

Pääkallosandaalit, DinSko
Mustat kiiltonahkaiset sandaalit, koko 39. Ostettu kesällä ’07. Korkoa n. 9,5 cm, päkiän alla pohjaa n. 2 cm. Varpaiden päällä hopeinen pääkallo, remmeissä muutamia pyöreitä niittejä. Käytetty muutaman kerran, toisessa korossa pieni käytön jälki.

Ruskeat nukkekengät

Ruskeat söpiskengät, Ellos
Suloiset pyöreäkärkiset “nukkekengät” satiininauhakiinnityksellä, koko 39. Ostettu loppuvuodesta ’07, korko n. 8 cm. Käytetty pari kertaa, mitä ei huomaa muusta kuin korkolappujen minimaalisesta kulumisesta (ei siis tarvitse vaihtaa vielä aikoihin).

Kiinnostuneita? Tykkään kengistä kovasti, mutta tuntuu turhalta pitää niitä kaapissa, kun jotenkin vain ne jäävät aina käyttämättä. Liikaa ehkä valikoimaa mulla kenkien osalta… :) Mikäli olet kiinnostunut antamaan kengilleni rakastavan kodin, jätä kommentti tai laita meiliä jose miuku paperinukke piste net. Hintaa en oikein osannut arvioida, mutta heitä ehdotus niin katsotaan! Nouto Turusta onnistuu, muuten tulee tietysti päälle postikulut.