Palataanpa aiheeseen, josta mainitsin eilen ohimennen. Perjantaina menin suoraan töistä pariksi tunniksi ystäväni Sansun luokse vaihtamaan kuulumisia, ja ilmoitettuani tästä kultsille puhelimitse sain puhelun lopussa kuulla, että “ai niin juu mun piti tänään kuitata joku paketti“. Urkin tietysti lisää tietoja ja kuten aavistelinkin, kyseessä oli viime viikonloppuinen eBay-ostokseni. Hihkuin hetken asiaa, mutta olin jo ehtinyt unohtaa koko jutun kunnes olin avaamassa kotiovea. Sydän pamppaillen pääsin ovesta sisälle ulkokamppeet riisuttuani nappasin paketin käsiini.

Oranssi laatikko

Muoveista paljastui ihanan pirteä oranssi laatikko, jota tulen taatusti käyttämään myöhemmin tavaran säilömiseen nykyisten Vagabond-laatikoiden rinnalla. Hienot kenkälaatikot ovat kerrassaan ihania ja myös toimivia sisustuselementtejä! Jännityksellä raotin laatikon kantta, mutta silmäni eivät vieläkään rekisteröineet uusia ystäviäni. Hyvin pakattu tuote, siis.

Laatikon sisältö

Suojapaperit poistettuani katselin ihailevien huokausten säestyksellä ystävieni ulkonäköä. Valkoista, ihanan pehmeää nahkaa ja kuin vastakohtana paksu, suorastaan rouhea pohja. Pääkallo-ruusu-kuvio takaa sen, ettei ihastukseni voi mitenkään päin näyttää tylsältä. Pakko myöntää, että hieman jänskätti miten kengät sopivat jalkoihini – vastaavia kun en ollut koskaan missään kokeillut. Ja ihastuksen määrä nousi miljoonakertaiseksi, kun ne olivat jalassa täydelliset! Tällä kertaa sokkona ostaminen näyttäisi onnistuneen paremmin kuin hyvin.

Saanen esitellä uudet ystäväni, Dr. Martensin maiharit mallia Rose Skull:

Paketista paljastui

Maihareiden hankkiminen on ollut mielessä useamman vuoden, nyt vihdoin voin yliviivata kyseisen artikkelin toivomuslistastani. Saattaa tosin olla, että noiden osoittautuessa ehkä parhaimmiksi kengiksi ikinä joudun mahdollisesti hankkimaan toisenkin parin jossain muussa värissä… Ja kun kaikkia kuitenkin kiinnostaa hinta, niin maksoin noista eBayssa vähän päälle 50 € – postikuluineen. Yleensähän Dr. Martenseista saa pulittaa vähintään satasen, joten aika edullisesti nuo lähtivät brittimyyjältä. Kengät ovat siis uudet ja tulivat iskemättöminä alkuperäisessä laatikossaan.

Haloo Helsinki! – Enemmän kuin elää [2009]