Lehtisade

Syksy on kyllä värityksensä puolesta ihana vuodenaika! Viikonloppuna käytettiin hetki kävelyreissusta siskon kanssa luontokuvailuun, värikkäät vaahteranlehdet vain näyttivät kerta kaikkiaan niin houkuttelevilta että oli pakko pysähtyä heittelemään niitä. Koko kadunpätkä tuntui olevan lehtien peitossa, maa näytti kuin liekehtivän. Näitä kuvia tosin käsittelin tavanomaista enemmän, jotta värit olisivat vieläkin kauniimpia.

Kaikenlaista tekemistä olisi mielessä, mutta päivät vain katoavat johonkin. Tänään olin seitsemän tuntia töissä, huominen aamupäivä menee niin ikään Salossa. Osa-aikatyö sopii mulle siinä mielessä, ettei koko aikaa tarvitse painaa duunia vaan välillä ehtii tehdä muutakin. Osaisinkohan mä enää edes sopeutua normaaliin klo 8-16 työrytmiin? Ei sillä että olisin koskaan tehnyt sellaista, kolmivuorotyön lisäksi työni ovat olleet pääasiassa päivällä klo 9-17 tai 10-18.

Lehtikasajalat

Saatiin muuten vihdoinkin pyykinpesukone tänne oman kotiin eikä se edes maksanut meille paljonkaan kymmentä euroa enempää. Muutaman vuoden vanha, sopivan pieni päältä täytettävä kone päätyi meidän luoksemme Facebookin kautta, ei siis voi muuta kuin todeta naamakirjasta ihan oikeasti olevan joskus hyötyäkin. Nyt kun vielä saisi asennettua koneen, letkujen ja liittimien kanssa on ollut pientä probleemaa, mutta enköhän mä piakkoin pääse pyykkäämään ekalla omalla pesukoneella.

Reino & The Rhinos – Tähän tyyliin [2008]