Feline jo ehtikin kirjoittaa uudesta tuttavuudesta, joka osui matkamme varrelle maanantaisella shoppailumaratonilla, mutta pakko mun on itsekin muutama sananen asiasta lausua. Jossain vaiheessa koitan ehtiä postailla myös alelöydöistäni, muutama kiva juttu lähti silloin maanantaina mukaan kotiin.

Underground Store

Kävellessämme autolta torin suuntaan bongasimme Kauppiaskadulta muutama viikko sitten avatun Underground Storen, jossa pyörähdimme saman tien tutustumassa tarjontaan. Ei voi muuta sanoa kuin että aivan ihana kauppa! Eniten tuli mieleen ehkä Cybershop, joskin Underground Storessa vaatevalikoima oli enemmän mun mieleen – eli ei ihan niin gootahtavaa kuin Cybershopissa.

Pöydällinen pökiä

Valikoimassa oli eri merkkien (mm. Hell Bunny) tuotteita, löytyi monenmoista paitaa, mekkoa, hametta ja housua sekä lisäksi asusteita ja laukkuja. Enimmäkseen vaatteet olivat naisille, mutta miehillekin oli pari rekillistä valinnanvaraa niin ylä- kuin alaosien suhteen.

Peräseinä

Liikkeen sisustus oli todella tyylikäs! Väreinä oli pääasiassa käytetty punaista, valkoista sekä jonkin verran mustaa, ja isot graffitityyliset maalaukset punaista seinäpintaa vasten näyttivät ihan mielettömiltä. Peräseinän korkeat ikkunat oli hienosti hyödynnetty tuotteiden esittelyssä, samoin nurkassa oleva seinään upotettu kaappi. Muutenkin paikan sisustus vaikutti siltä, että jokainen pienikin yksityiskohta oli tarkkaan harkittu.

Lapsille

Myös lapsille oli pieni pöydällinen vaatteita, esimerkiksi suloisia lintuaiheisia bodyja. Eniten ihastuin ehkä mekkoihin, joita oli kattava valikoima vähän jokaiseen makuun. Alla olevista mekoista huolisin kumman tahansa itselleni vaikka heti, eikä tuossa tosiaankaan olleet kaikki vastaavan reaktion aiheuttaneet mekot. Jos en olisi aiemmin päivällä laittanut muutamaa kymppiä alelöytöihin, olisin taatusti tuhlannut sen rahan johonkin ihanaan mekkoon Underground Storessa (ja todennäköisesti teen sen myöhemmin joka tapauksessa).

Ihania mekkoja

Sekä tämä omani että siskon postaus muistuttaa kovasti jo mainosta, mutta maksettuja sellaisia ne eivät missään tapauksessa ole. Positiivisia kokemuksia ja tuntemuksia on aina ilo jakaa eteenpäin. :) Pietilän siskokset kiittävät ystävällisestä palvelusta ja kuittaavat, että tuonne mennään taatusti uudestaankin!

Onnellinen shoppaaja

(Kuvat © Feline ja minä itse.)