Juhannuksen kuvasaalis jäi minimaaliseksi, jotenkin kamera vain unohtui pöydälle eikä keikkunut mukana menossa kuten yleensä. Kuvien vähyyteen vaikutti paljon myös se, että olin puolitoista vuoroa töissä – aattona kokonainen iltavuoro ja juhannuspäivänä puolikas aamuvuoro. En siis perjantaina edes lähtenyt illalla kotiin, vaan jäin Saloon siskon sohvalle koisimaan muutamaksi tunniksi vuorojen välissä.

Juhannuskarkelot vol. 1 pidettiin kotikotona maalla välillä torstai-ilta ja perjantaipäivä sisältäen grillailua, saunomista ja uimista. Feline ei töittensä takia ehtinyt mukaan illan grillihetkeen, joten aloitettiin juhannusaatto hieman tuhdimmalla aamupalalla: pekonigrillitassuja ja fetasalaattia. Kuvaan pääsi myös mun juhannuksen virallinen juomalasi, supersuloinen possumuki oli synttärilahja Sansulta. Mukiin kuuluu possuaiheinen kansikin pillin kera, ja lisäksi lahjapussukassa oli oranssi possueväsrasia – mitä mahtavin lahja 26-vuotiaalle possufanille. :)

Juhannusaamiainen

Loppupäivä perjantaina meni tosiaan töiden parissa, lauantaipäivällä hengailtiin joitakin tunteja kotosalla Turussa kunnes suunnattiin jälleen maalle. Juhannuskarkelot vol. 2 pyörähti käyntiin edelliskertaa isommalla kokoonpanolla, joka hieman muuttuikin illan edetessä. Ensin saunottiin ja uitiin, sen jälkeen grillattiin ja syötiin.

Otin jossain vaiheessa kameran saunan läheisyyteen, pitihän kullan tekemä hieno vihta saada ikuistettua. Alunperin pyysin herraa ainoastaan hakemaan oksasakset sisältä, mutta hän päättikin sitten itse vääntää vihdan kasaan. Hieno kyllä tuli ja toimi loistavasti tehtävässään!

Molskis

Tällä kertaa kameran muistikortilta löytyi jopa mustakin kuvia, sillä välillä myös Envia oli ottanut kameran kätösiinsä. Loiskahduskuvassa muuten näkyy ihan pieni vilaus jokin aika sitten hankkimastani bikiniyläosasta, jollaisen bongasin alkujaan Piretiltä ja sittemmin onneksi myös Lindexiltä. Kuosi ihastutti kovasti ja vielä kun malli yllättäen jopa sopi mun kummalliselle kropalle, ei auttanut muu kuin napata yläosa mukaan pari vuotta sitten hankittujen GT:n mustien bikinihousujen vaihtoehtoiseksi kaveriksi. Mulla ei bandeau-mallia ole aiemmin ollutkaan, mutta nyt olen jo lyhyessä ajassa rakastunut malliin. Niin ja siihen kuosiin.

Kaiken kaikkiaan oli kiva ja töistä huolimatta ihan rentouttava juhannus, kiitokset siitä ihanille ihmisille ympärilläni!

Shakira feat. Freshlyground – Waka Waka (This Time For Africa)