Sunnuntaiaamupäivä vietettiin siskon kanssa Länsikeskuksessa kirppistelemässä. Aamulla kotoa lähtiessä oli +15°C ja pilvistä, ensimmäiset tunnit oli yllättävän vilpoinen istuskella myyntipöydän takana. Taivas kuitenkin alkoi selkeentyä ja puoliltapäivin lämpötila lähentelikin sitten taas kolmeakymmentä, aika hullua. Ja taas ei meinaa öisin saada nukuttua, kun on niin älyttömän kuuma ja kostea ilma.

Anyhow, myyntisaldo oli keskitasoa – pöytävuokra saatiin kuitattua ja edes jotain tavaraa onneksi muutti uusiin koteihinsa. Myytävää jäi silti yllinkyllin, joten kamat pakattuamme kipitettiin Kirppis-Centeriin ja varattiin loosi kahdeksi viikoksi. Kaikki kynnelle kykenevät siis nyt suunta Länkkärin Kirppis-Centerille ja ostamaan paikka 98 tyhjäksi! Tarjolla on pääasiassa naisten vaatteita (XS-M) sekä joitakin kenkäpareja (37-39).

Käsiohjelma

Illalla lähdettiin äiti mukanamme kesäteatteriin, jossa vierähti parituntinen Johan Gadolinin seurassa. Näytelmä oli ihan hauskaa katseltavaa, tosin edellisyön vähät unet vaikuttivat välillä keskittymiskykyyn ja lisäksi ilma oli hiostavan kuuma. Unirytmiä ei näköjään saakaan ihan helposti kuntoon, kun on ollut kolme yötä putkeen töissä… No, ainakin sunnuntai-illalla tuli uni silmään melkein saman tien kun pään painoi tyynyyn.

Väliaika

Väliajalla piipahdettiin pullapuodissa ostoksilla ja nautittiin hieman virvokkeita. Kahvittelukuvassa sisko, joka parhaillaan puhuu äiskän kanssa – ilmeisesti kahdesta jotain. ;) Aika hellyyttävä kuosi muuten tuossa vahakangaspöytäliinassa, retroa ja nykyaikaa yhdistettynä.

Teatteripaikalla näkyi paljon mielenkiintoista kuvattavaa, alla joitakin yksityiskohtia sieltä täältä. Olen paikassa käynyt kyllä useasti ennenkin, mutta katsonut ehkä eri tavalla silloin kun nyt tuntui huomaavaan kaikenlaista.

Yksityiskohtia

Tämä ilta on mennyt mukavasti vasta siivotussa kodissa, leffaa (huonoa sellaista) katsellen ja punaviiniä uusista ihanista viinilaseista (saatu Veikon Koneen kanta-asiakaspisteillä) nauttien. Huomenna painelen aikaisin kotikotiin järkkäilemään, sillä iltapäivällä odotellaan saapuvaksi vieraita Tampereelta. Akkiki tulee vihdoin meillä maalla käymään!

Kat DeLuna – 9 Lives [2007]