Erään kerran tein pienen esittelyn kaikista kynsilakoistani, nyt esittelyvuorossa ovat kylpyhuoneen Tigi-varastot. Tutustuin Tigin tuotteisiin varmaankin netissä tai aikakauslehtien kautta, vuosi taisi olla jotain tyyliin 2006. Silloin käytin hiustenhoidossa lähinnä markettituotteita, vaikka hiusväri vaihtui tiheään ja paremmat aineet olisivat taatusti helpottaneet arkea.

Pari vuotta takaperin tajusin tilata juurikin esimerkiksi Tigejä ulkomailta, minkä jälkeen onkin sitten tullut kokeiltua yhtä jos toista ns. kalliimpaa tuotetta. Alkuun olin kovin ihastunut Tigeihin, mutta alkuhuuman mentyä ohi ymmärsin niiden olevan aika peruskauraa – herkullisten tuoksujen kera tosin. Tällä hetkellä kylpyhuoneen kaapeissa on aivan tarpeeksi tuotteita hiustenhoitoon, mutta mietiskelen toki toisinaan mitä shampoota/hoitoainetta hankin sitten joskus. Suomalainen Four Reasons on aika kova sana just nyt, suorastaan rakastan niin puteleiden ulkoasua kuin myös tuoteperheen perusajatusta!

Mutta nyt niihin Tigeihin.

Bedheadit

Bed Head Girl Toys

Kevyt kiiltoseerumi, joka suojelee hiuksiasi vahingoittavalta UV-säteeltä. Taltuttaa myös kurittomat hiukset ja silottaa kuivat latvat.

Karkkituoksu on aivan ihana! Olen ollut aika laiska käyttämään tätä, kun en mielestäni huomaa tukassa mitään eroa. No ehkä pikkiriikkisen sileämmät ovat tämän tökötin plaastaamisen jälkeen.

Ostaisinko uudestaan: Todennäköisesti valitsisin ennemmin Rock Out -kiiltoseerumin.

Bed Head Control Freak

Runsasvaahtoinen shampoo, joka auttaa suoristamaan luonnostaan kiharoita tai taipuisisa hiuksia. Taltuttaa myös hiusten pörröisyyttä ja silottaa hiukset.
Hoitoaine joka antaa kauniit kiharat tai silkkisen suorat hiukset ja pitää pörröt kurissa.

Todella ananasmainen tuoksu, ei mikään paha kuitenkaan. Mietin ekat pari kertaa näillä pestessäni, että mikä ihmeen tuoksu tämä on ennen kuin sytytti. :) Suoristus- tai siloitusefektiä en hiuksissani huomannut ja muutenkin Control Freakit vaikuttivat mulla aika perustavaralta, joten laitoin siskon kokeilemaan. Hänellä toimi paremmin, joten setti muutti siskon suihkuhetkiä tuoksuttamaan.

Ostaisinko uudestaan: En.

Bed Head Ego Boost

Vahvista egoasi ja vahvista hiuksiasi. Tämä hiuksiin jätettävä hoitoaine hoitaa kaksihaaraisia, samalla suojaten hiuksiasi. Jättää hiukset pehmeiksi ja hyvin hoidetuiksi.

Ensimmäinen Tigini koskaan, jostain messuilta ostin joskus. Tekee hiuksiin hieman koppuraisen pinnan, vaikka tukan olisi selvittänyt heti aineen levittämisen jälkeen. Pinta tosin lähtee helposti harjaamalla hiukset kuivana, joten se ei sinänsä ole mikään ongelma. Yllättävää kyllä, tämän hoitoaineen tuoksussa ei ole mitään tigimäistä – itse asiassa se ei tuoksu oikeastaan yhtään miltään.

Ostaisinko uudestaan: Ei mikään ihmeellinen tuote, joten tuskinpa.

Jätti-Catwalkit

Catwalk Oatmeal & Honey Treatment

Auttaa korjaamaan kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia A, B ja E-vitamiinien avulla samalla kosteuttaen ja kiillottaen hiusta. Rentouttava tuoksu hellii myös mieltäsi.
Auttaa korjaamaan kemiallisesti käsiteltyjä tai vaurioituneita hiuksia soija- ja vehnäproteiinien avulla. Lisää hiukseen myös kosteutta ja kiiltoa.

Alkuun hunajainen tuoksu miellytti, mutta jättipäniköiden kestäessä ja kestäessä tuoksuun on ehtinyt kyllästyä. Ihan ok tuotteet kyllä, hiuksista tulee mukavan pehmeät. Tuollaisia melkein litran puteleita en kyllä osta toiste, eiväthän ne edes meinaa mahtua mihinkään kylppärissä.

Ostaisinko uudestaan: Nämä taisivat viimeisimmän uudistuksen myötä poistua valikoimista.

Rockaholicit

Rockaholic Rock Out Shine Blaster

Rock Out nopeuttaa hiusten kuivumista ja tuo hiuksiin glamouria loistavalla kiillolla. Taltoittaa sähköisen ja pörröisen tukan hetkessä.

Aivan mielettömän ihana tuoksu! Seerumi on selvästi Girl Toysia juoksevampaa ja annostellessa saa olla tarkkana, ettei lorauta liikaa tavaraa kämmenelle – sen onneksi oppii todella nopeasti. Ja kun sen oppii, tuote on riittoisaa ja pikkupullo tyhjenee hitaasti. Joskus käytän tätä suht pian Ego Boostin päälle ja yhtäkkiä takkuinen peikkotukka suostuukin yhteistyöhön harvapiikkisen kamman kanssa. Kiillon suhteen en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta suosittelen lukemaan Marian testitulokset viime kesältä.

Ostaisinko uudestaan: Kyllä.

Rockaholic Livin’ the Dream

Tuo eloa ja vahvuutta hentoihin ja kuluneisiin hiuksiin. Sisältää vihreää teetä, goji-marjaa, Gotu Kolaa sekä monia vitamiineja, jotka kosteuttavat tehokkaasti hiusta. Erinomainen hennoille tai värikäsitellyille hiuksille.

Ainoat Tigini, jotka on tarkoitettu värjätylle tukalle, vaikka juuri sellaisiahan mun olisi hyvä käyttää aina. Tuoksu on aika kevyt ja jotenkin jännä, en oikein osaa yhdistää sitä mihinkään. Toimivaa tavaraa joka tapauksessa koko setti.

Ostaisinko uudestaan: Mikä jottei.

Rockaholic Dirty Secret

Dirty Secretin salaisuus on ettei tarvitse aina pestä shampoolla hiuksiasi! Näin säästät hiustasi jokapäiväisen pesun tuottamalta rasitukselta. Ruiskuttamalla hieman tätä kuivashampoota hiustyveen, saat hiuksesi puhtaaksi ja ihanantuoksuiseksi.

Tilasin tämän (surullisen) kuuluisan kuivashampoon eBaysta ja kuinka ollakaan, puteli oli parin käyttökerran jälkeen tyhjentänyt itsensä. Mukava eBay-myyjä onneksi lähetti uuden pullon toisesta erästä, se on pysynyt hengissä – varotoimena suihkautan käytön jälkeen pullo ylösalaisin ilmaan, jolloin suihku muuttuu valkoisesta läpinäkyväksi. Ihan ok tuote noin muuten, etuhiukset ainakin näyttävät puhtaammilta joskin ovat kovin sähköiset.

Ostaisinko uudestaan: En.

(Tuotekuvaukset Hiustuotteet.fi ja Hiusverkko.)