Pikainen päivitys ennen yövuoroon lähtöä, eräästä vaatekappaleesta joka löytyi edesmenneen kummitädin talon tyhjennysoperaatiossa. Keltakuviollinen mekko, paksuhkoa kangasta ja mieleen tulee jollakin tapaa Twiggy. Tämä taitaa olla jo vintagea?

Vintage-mekko
Keltainen on iloinen väri

Vähän piti kyljistä ottaa sisään, jottei olisi ihan niin telttamainen. Onhan tuo ehkä vähän lyhyt, mutta jospa tuota jossain tilanteessa käyttäisi. Tuskin ainakaan tulee samanlaista missään vastaan. Hippasen kutittavaa materiaalia kangas kylläkin on, mutta ainahan alle voi heittää vaikkapa vaalean topin. Sukkahousut ovat varmaan myös aika must, ei haittaa niin paljoa jos peppu vähän vilahtaa. ;)

Ja kun viime kuussa oli synttärisankari keltaisissa niin tänään sitten nimipäiväsankari keltaisessa. Iloista nimipäivää kaikille kaimoilleni! Tämä Johanna pinkaisee nyt töihin valvomaan taas yhden yön, onneksi huomenna on päivä uus.