Suhteellisen hullu viikko ollut jälleen, reissukuvat esimerkiksi ovat edelleen kamerassa kun en ole ehtinyt niitä koneelle siirtää. Kummallisinta on että tuntuu kuin en olisi tehnyt tällä viikolla mitään, mutta kuitenkin olen ollut koko ajan menossa ja kaikki rästihommat ovat edelleen tekemättä. Olisikohan liian toiveikasta ajatella, että jospa huomenna..? Tämä ilta menee kaupungilla, Taiteiden yötä en todellakaan aio jättää väliin. Pitäisikin jo hiljalleen ruveta tekemään lähtöä, onneksi tämä postaus oli puolittain luonnoksissa jo valmiina. Seuraavaksi siis katsaus uusiin tulokkaisiin kauneudenhoito-osastolla!

Tigin astetta ekologisemman Love, Peace & the Planet -sarjan Totally Beachin’ -hiussuihkeeen hankkimista olen harkinnut useamman kuukauden, mutta vasta Visuaalisesti vaativan kottaraisen ja Nelliinan postaukset lyhyen ajan sisään saivat mut vihdoin klikkaamaan tuotteen kotiin asti.

Totally Beachin'

Muutaman kerran olen Totally Beachin’ia ehtinyt suihkutella tukkaani ja hyvältä vaikuttaa, sopii mun hiuksille hyvin kun ne normaalistikin menevät laineille piikkisuoran sijaan. Kookos tuoksussa epäilytti etukäteen, mutta mangon ja kookoksen yhteistuoksu on yllättävän raikas eikä mitenkään liian voimakas.

Ripsiväritilanteeni alkoi hyvin palvelleen Lash Stiletton kuivahdettua lopullisesti näyttää huolestuttavalta, joten klikkailin pakettiin surffisuihkeen lisäksi Bed Head Cosmeticsin ripsivärin nimeltä Eyes Love It! mustana. Ihan perusripsari sanoisin, tosin mun ripsissä toimii about kaikki. Simppeli harja tuntuu oudolta kaiken maailman kumimaisten ym. harjojen jälkeen, mutta eiköhän siihenkin taas totu. Vedenkestävyydestään huolimatta lähtee hyvin kasvopesun yhteydessä eikä tujumpaa meikinpoistoa tarvita.

Eyes Love It!

Tigi-pläjäyksen tilasin jälleen kerran Feel Uniquesta, jonka toiminnassa ei edelleenkään ole moitteen sijaa. Tällä kertaa tosin sivusto jumahti luottokorttitietojen tarkistamisen jälkeen “processing”-vaiheeseen, mutta ikkunan sulkeminen jonkin ajan kuluttua ei vaikuttanut mitenkään, sillä tilaustiedot olivat jo lähteneet ja vahvistuskin tupsahtanut inboxiin. Postikulujahan tuolta ei tule, kahdesta tuotteesta pulitin euroissa runsaan parikymppiä.

Skunk Look

MSCHIC ja Fressis -yhteistyönä syntynyt Skunk Girl -meikkisarja on houkutellut kauppoihin ilmestymisestään (joulukuu ’09) saakka, pinkkivalkoisen SkunkBrush -puuterisudin sainkin jo aiemmin kesällä vihdoin ja viimein hankittua. Kun mustavalkoinen SkunkLook -luomiväri tuli vastaan Sokoksen alepöydällä vajaan 6e hintalapulla varustettuna, ei tarvinnut kovin montaa hetkeä miettiä. Tämän vuoden virallinen DBTL-luomiväri!

Joku onnekas lehtimyyjä sai alkukesästä houkuteltua mut tilaamaan Kauneus & Terveys -lehden, puolenvuoden tilausjaksosta ei paljonkaan tullut maksettavaa. Suuri yllätys sen sijaan oli laskun saavuttua se, että mukaan kuului tilaajalahjakin. Eikä edes mitään turhakkeita, vaan sievä kasa Lumenen meikkejä.

Tilaajalahja

Juuri kun ehdin haikailla noiden uusien huulipunien ja -kiiltojen perään, oikein osuva ylläri tämä siis. Sävyjä ei tietenkään päässyt itse valitsemaan, mutta mun mieleen värimaailma oli ihan passeli. Tarkemmin katsottuna läjässä on:

  • True Natural Volume -ripsiväri, musta
  • Radiant Touch kosteuttava puhdistusvoide (25 ml pikkuputilo)
  • Wild Rose -huulikiilto, sävy 4
  • Cranberry Kiss -huultenrajauskynä, sävy 4 Karpalo
  • Wild Rose -kiiltopuna, sävy 01 Kepeästi
  • Wild Rose -huulipuna, sävy 62 Hymyhuulet

Meikit ovat vielä korkkaamatta (koitan ensin käyttää vanhempia pois), mutta kasvopesua olen pari kertaa testannut – ja tainnut rakastua! Mulla ei ole pitkään aikaan ollut mitään kaikin puolin toimivaa puhdistusainetta, vaan olen ollut aika sekakäyttäjä – aamuisin mustapäitä vähentäviä rakeita, iltaisin puhdistusmaitoa, välillä puhdistusvaahtoa jne. Ne ovat kaikki hyvin perussettiä ja viime aikoina olen alkanut kaivata jotain oikeasti hyvää puhdistustököttiä. Radiant Touch saattaisi olla sellainen, sillä se on koostumukseltaan täydellistä, tuoksuu mukavan raikkaalta ja jättää ihon ihanan tuntuiseksi. Jatkan testailua pikkuputelin kanssa, ehkä seuraavaksi hankin sitten normaalikokoisen tuubin kyseistä tavaraa.

Pariisin Kevät – Astronautti [2010]