Tulikin lyhyt blogipaussi, kun loppuviikko hujahti ensin ke-to aamuvuorossa töissä ja sitten pe-su tien päällä. Kulta lainasi iskältä prätkää, jotta päästiin lähtemään kahdella pyörällä reissuun. Suuntana oli siis Kouvolan maisemat, mun viimeisimmästä visiitistä serkkulaan on ehtinyt kulua jo pari vuotta ja kulta ei ollut siellä suunnalla käynyt kai koskaan.

Pysähdy

Sää oli todella helteinen ja hikinen, reippaasti kolmenkymmenen lämpöasteen paremmalla puolella mentiin joka päivä. Tuntui käsittämättömältä, kun edes ajoviima prätkän päällä ei helpottanut tukalaa oloa yhtään – paitsi kotimatkalla hieman, kun tajuttiin irroittaa nahkapuvun osia yhdessä pitävä vetoketju niin että tuulenvire pääsi vähän viilentämään selkää. Sadettakin tosin saatiin niskaan sen verran, että kymmenen kilometriä ennen Turkua tiputteli muutama pisara ja saatuamme kotona pyörät parkkiin alkoi ripsottaa reippaammin.

Ilta-Manski

Kauaa en ehtinyt kotona levähtää, kun painelin jo yövuoroon töihin. Aamulla taas piti käydä tyhjentämässä kirpparipöytä enkä sen jälkeenkään oikein saanut nukuttua, joten hippasen taitaa univelkaa tässä vaiheessa olla. Kamerassa odottaa edelleen yli 500 kuvaa purkamista ja läpikäymistä, ehkä huomenna saisin hoidettua ne alta pois. Palaan tarkempaan reissuraporttiin paremman ajan ja kuvamateriaalin kera myöhemmin, nyt unta palloon.