Tehtyäni tänään kotona töitä runsaat kymmenen tuntia päätin unohtaa ne hommat hetkeksi ja tehdä jotain muuta. Ajatuksena oli nostaa takapuoli tästä tietokoneelta, mutta sitten tajusin että blogi laahaa edelleen perässä kaikesta viime aikoina tapahtuneesta ja päätin naputella postauksen Taiteiden yöstä, jota siis Turussa viime viikon torstaina vietettiin.

Hansatori

About kaikkialla oli porukkaa kuin pipoa, mikä ei liene mikään yllätys – varsinkaan lämpimänä kesäiltana. Olin liikenteessä kullan ja siskon kanssa, myös meidän porukat tulivat illaksi Turkuun. Me nuoret pyörittiin lähinnä Hansassa, porukat taisi piipahtaa jossain kauempanakin. Hansassa oli mukavasti ohjelmaa, mm. tanssiesityksiä sekä Designmyyjäiset Hansatorilla (kuva yllä).

Mielikuvituskirahvi

Mielikuvituskirahvilla oli vaikka mitä kivaa, olisin voinut viedä mukanani suunnilleen kaikki nuo pöydällä olevat tavarat. :) Vinyylikulho on kyllä jossain vaiheessa hankittava! Viimeistään sitten kun saan suunnittelemani vinyylikellon tehtyä. (Tosin siihen saattaa mennä aikaa, joten ehkä olisikin parempi hankkia kulho mahd. pian tsemppaamaan mua tekemään sen kellon valmiiksi.)

Designmyyjäiset
(Klikkaa kuva isommaksi.)

Harmitti, kun ei budjetti venynyt mihinkään suurempiin hankintoihin. Saana ja Olli -merkin sisustusjutut esimerkiksi houkuttelivat kovasti, mutta jäivät tällä kertaa ostamatta. Pakko hieman priorisoida hankintoja, jottei a) rahat loppuisi eivätkä b) nurkat aivan täyttyisi tavarasta. Plus tuo miehekkeeni on aika tarkka sisustuksen suhteen eikä meidän makumme aina täysin kohtaa…

Kirjapuoltakin tuli hiukan nähtyä, kun muiden ollessa jotain esitystä katsomassa pyörähdin parissa kirjakaupassa. Lisäksi kuuntelin hetken Reijo Mäen haastattelua sekä bongasin Fingerporin piirtäjän signeeramassa Akateemisessa. Monet mielenkiintoiset kirjailijat olivat valitettavasti olleet tapahtumassa aiemmin iltapäivällä ja jäivät siksi multa näkemättä.

Broilerleike

Ennen kotiin lähtöä käytiin vielä koko lössi syömässä, Red Hot Chilis oli suht vähäväkinen ja muutenkin erinomainen vaihtoehto. Hyväksi havaittu aurajuustohampurilainen houkutti ensin, mutta valintani oli lopulta kuitenkin aurajuustobroileri. Hyvää oli eikä muuten ollut mikään ihan pieni pihvi! Ja aurajuustodippi, nam nam nam.

By Mielikuvituskirahvi

Tällaiset korvikset ostin Mielikuvituskirahvilta, 5e kustansivat ja nousivat saman tien uusiksi lemppareiksi – en ole käyttänyt mitään muita korviksia sen jälkeen. Nuo ovat kyllä ihan täydelliset, hopea + pääkallo + ankkuri ei voi mennä pieleen. Erilaiset mutta hyvin samantapaiset, siksi noista niin kovasti tykkäänkin. Ah! ♥

Anna Puu – Sahara [2010]