Olen edelleen hengissä enkä vieläkään ole ehtinyt istua koneen ääreen oikein ajan kanssa. Loppuviikon suhasin Turun ja Salon väliä, oli näytösjuttuja ja lomabileitä ja yhden aamuvuoron verran töitäkin. Kahteen ensin mainittuun palaan jossain kohtaa vielä tarkemmin.

Jottei tämä postaus jäisi täysin vaille tarkoitusta, läiskäisen tähän muutaman ilotulituskuvan viikko sitten sunnuntailta. Se oli nimittäin viideskymmenes Turun päivä silloin ja sen kunniaksi iltayhdeksältä taivas täyttyi mitä upeimmista valoilmiöistä. Kuvat nappasin ihan vain omalla parvekkeella seisten, Samppalinnanmäeltä taisivat raketit ampua.

Fireworks I
Fireworks II
Fireworks III
Fireworks IV
Fireworks V
Fireworks VI

Nyt odottelen sekä Huippiksen alkua että miehen kokkaileman ruuan valmistumista (itse lopettelin vasta päivän duunit jokin aika sitten). Hyvältä ainakin tuoksuu, maha kurnii jo. Mitenköhän sitä oppisi syömään säännöllisesti? Tai edes painottuen päivään – ei niin kuin meillä yleensä käy, että safkaa aletaan miettiä vasta kuuden maissa ja kello on suunnilleen aina vähintään kahdeksan ennen kuin ruoka on valmiina lautasella. Huoh.