Sunnuntaina vietettiin isänpäivää kotikotona, me kullan kanssa mentiin sinne jo edeltävänä iltana saunomaan ja jäätiin yöksi. Sunnuntai-iltapäivällä siskokin tuli maalle – ja toi mukanaan leipomansa lakritsikakun! Hurjan makeata mutta hyvää, ei tarvinnut kovin isoa siivua syödä.

Iskä

Jotain vastaavaa voisi ehkä vääntää inttiporukan pikkujouluihin, jotka pidetään meillä joulukuun alussa… Juustokinkkupiirakka ainakin on leivontalistalla. Ja ehkä joulutorttuja tai piparkakkuja, kun kerran kyseessä on pikkujoulut. Hmmm.

Tänään illalla sen sijaan on tiedossa jotain aivan muuta, nimittäin Dressing Mimia goes Rocklesque -tapahtuma! Odottelen tässä jo meikit naamassa ja (uusi!) mekko päällä siskoa saapuvaksi paikalle, jotta päästään lähtemään VPK-talolle. Ihan kuudeksi ei taideta ehtiä, mutta toivottavasti aika pian sen jälkeen.

Dressing Mimia goes Rocklesque '10

Ennakkotiedoista päätellen edessä on upea ilta!