Olin ilmeisesti ollut kiltti, jos ottaa huomioon miten lahjojen määrä yllätti nyt jouluna. Jotenkin sitä kuvittelisi, ettei tässä iässä enää kovin montaa pakettia saisi, mutta toisin kävi tällä kertaa. Parasta on se, ettei nykyään saa mitään oikeasti turhaa – tämän joulun lahjoille ainakin löytyy jokaiselle käyttöä. Osa itse asiassa on jo päässytkin käyttöön…

Joululahjat

  1. Iittalan Essence-punaviinilasit 2 kpl äipältä, salmiakki- ja savuyrttisaunatuoksut siskolta, possusaippua Sansulta sekä hiussuihke ja meikkivoide kummitädiltä.
  2. Vetoketjukaulakoru made by mummi, punainen puinen Marimekon rannekoru äidin veljen perheeltä.
  3. Isoäidin tee tädiltä, Tontun toivomus -tee ja kardemummalakritsi Sansulta.
  4. Tädiltä saadun pehmopossun mahassa olevassa taskussa oli teepaketti (3.) ja sukat (5.), possu kokonaisuudessaan oli paketoitu niin että ensin näkyi pelkkä kärsä. :D Päähipsutin oli toivottu lahja kultsilta, kissakalenterin vuodelle 2011 antoi iskä.
  5. Pupusukat tädiltä, leffaliput kummitädiltä, pääkallotoppi siskolta.

Tässä ei nyt ihan kaikki lahjat olleet, mutta mitään isoa ei sen etukäteislahjaksi saadun Wiin lisäksi puutu. Aivan ihania lahjoja, kiitoksia vaan kaikille joilta jouluyllärin sain! Tämän joulun toivelistani juttujen hankinta jäänee omalle vastuulle, mutta onpahan ainakin jotain millä tarvittaessa palkita itsensä. ;) Ja nuo nyt muutenkin ovat tuollaisia perusasioita, joilla ilahduttaa harmaata arkea.

Viinilaseja en edes osannut toivoa, vaikka meillä kaksi kappaleita noita onkin ennestään ja tykkään niiden muotoilusta. Salmiakkisaunatuoksua olen himoinnut ties miten kauan, nyt vihdoin sain sen. Rimmelin meikkivoidetta olen halunnut kokeilla, se pääseekin testiin saman tien kun edeltäjänsä tyhjenee. Irtoteepaketteja tuli kerrankin oikein kaksin kappalein, niitä ei voi koskaan olla liikaa. Myös päähipsuttimesta on jo nautittu, pään “silittäminen” tuntuu vaan on niin kivalta. Koruosaston täydennykset ovat mahtavia nekin, samoin totaalisena yllätyksenä tullut toppi – harvoin kukaan osaa valita sellaista vaatetta, joka ihan oikeasti on mun mieleen.