Tähän väliin otan esittelyyn muutaman ostoksen joulukuun ajalta. Verrattuna viime talveen kaupoissa parhaillaan olevat alennusmyynnit ovat olleet aikamoisia pettymyksiä – tai ehkä musta vaan on tullut nirsompi. Ei sinänsä mikään huonompi homma, kun kaapit kuitenkin pursuilevat tavaraa jo valmiiksi… Kehitystä, kehitystä. Muutamia juttuja (kuten kunnollista neuletakkia tai hameen kanssa sopivia, suht pitkiä ja korottomia saapikkaita/saappaita) tosin oikeasti kaipaisin, mutta toistaiseksi ei ole mitään juuri passelia tullut vastaan. Ja kaikin puolin täydellistä vähempään en tiettyjen artikkelien kanssa edes tyydy, vaan mieluummin jatkan etsintää.

Kissankorvat

Hell Bunnyn pallotakki tulikin jo esiteltyä jokin aika sitten, on muuten takille sadellut kehuja vähän joka suunnasta – niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin. Lämpimänä pysyminen ei ole ollut ongelma edes parinkymmenen pakkasasteen “raikkailla” keleillä, kunhan alla olevat vaatteet osaa kerrostaa sopivasti. Tampereen reissulta mukaan lähti myös yllä olevassa kuvassa näkyvät korvaläpät, H&M Dividedin noin kahdeksan euron kissoja en kyennyt vastustamaan. Nuo päässä ei kyllä korvia palele, itse asiassa ovat sen verran paksut ettei äänetkään meinaa kuulua kunnolla läpi… Toimivat siis osittain myös kuulosuojaimina. :)

Kaulassa pilkahtava sininen kaulaliina on sekin tämän talven ostoksia, ankkurikuosi hurmasi Cybershopissa ja kaulaliina lähti materiaalistaan huolimatta mukaan. Toisin sanoen tuossa ei siis ollut materiaalilappua lainkaan, mutta sähköisyydestä päätellen epäilisin olevan akryylia tai muuta tekokuitua. Lämmin se joka tapauksessa on.

Chocolate brown

Alkuviikosta kävin tsekkaamassa Turun keskustan aletarjonnan ja lopulta toin kotiin kaksi asiaa. Vaatekappaleen kuvaan mahdollisesti myöhemmin, toinen hankinta taas kuuluu kenkäosastoon ja on seuraus turhautumisestani siedettävien pitkävartisten popojen metsästykseen. Studio25 yllätti parilla talvi-Converseja, sattuipa alepöydässä olemaan jäljellä enää ainoa pari juurikin omaa kokoani. Sovituksen jälkeen päätös oli selvä, ja niin marssin kotiin kera uuden All Star -kenkäparin.

Karvavuori!

Noissa on tosiaan tuollainen karvavuoraus koko kengässä, ainoastaan pohja on ns. normaali. Saatan myöhemmin laittaa noihin vielä lämpöpohjalliset, toistaiseksi noilla on hyvin pärjännyt sellasissa kymmenen asteen pakkasissa. En ole koskaan ajatellut hankkivani ruskeita Conseja, mutta tuo suklaanruskea väritys yhdistettynä kevyesti kermanvalkoiseen teddyyn on kieltämättä aika herkullinen kombo. Me likes.

Body Shopista

Peilikaappiin lisäystä tuli The Body Shopista, jonka alet kurkkasin pikaisesti eräänä iltana kullan kanssa Skanssissa käydessäni. Passionhedelmäinen kasvopesu mulla on tällä hetkellä käytössä, putelissa on pohjalla ehkä sentin verran, joten tämä aletuote (4,50e) tuli tarpeeseen. TBS:n vartalovoit ovat jotain ihan parasta, 12 eurolla lähti tämä passionhedelmävoi mukaan. Vähän ehkä houkuttaisi hakea vielä joku toinenkin tuoksu, kun niitä oli vaikka mitä ihania alennuksessa. Manteliöljykäsirasva maksoi 7e ja on muuten aika loistavaa tavaraa näin muutaman käyttökerran perusteella! Tuoksuu sopivasti ja saa kuivankarheat kädet pehmeiksi.

Dividedii

Pakko kai tässä kohtaa tunnustaa, että laitoin H&M:ltä tilaukseen sen miesten villaneuleen Lanvin loves H&M-mallistosta, kun niitä oli myöhemmin edelleen jäljellä. Väri oli kaunis harmaa, mutta merinovilla oli seittimäisen ohutta ja koko S turhan väljä mun vartalomallille – palautukseen meni se neuletakki siis. Samasta paketista kaappiini muutti kuitenkin pari uutta yläosaa: raidallinen trikoopaita 8e sekä sähkönsininen läpikuultava paitis 5e. Jotain on vielä tulossa jälkitoimituksella tammikuun puolella, niistä sitten asiaa ehkä joskus toiste.

Nyt menen laittamaan romppeet kasaan ja sen jälkeen otan suunnan maalle vastaanottamaan tulevaa vuotta. Koskaan en ole baarissa uuttavuotta viettänyt enkä tee sitä nytkään. Oikein ihanaa kakstuhattayhtätoista kaikille!