Iloisempaa asiaa tänään, kuvassakin jopa hymyilyttää. Ketäpä ei tosin hymyilyttäisi, kun kevät kolkuttelee ovella ja päivät täyttyvät auringonpaisteella. Tuntuu hurjalta huomata, miten päiväkin on jo pidentynyt ja pimeä laskeutuu vasta lähempänä iltakuutta.

Pakkaspäivän asu
Aurinkolasit D&G, pipo ja toppa-asu Boy-Cot, nahkahanskat laivalta, talvitennarit Converse, kangaskassi Lindex.

Tuossa taannoin oli ohimennen juttua erinomaisesta aleostoksestani, Boy-cotin toppapuvusta. Takki on ollut ahkerassa käytössä, housutkin nyt kun sain vihdoin roudattua ne maalta Turkuun. Kun mittari aamulla hipoo parinkymmentä pakkasastetta, ei kyllä tule mieleenkään laittaa enää mitään muuta päälle kuin nuo. Ei sillä että mun kovinkaan usein täytyisi aamuisin lähteä mihinkään… Kotonatyöskentelyn plussapuoli, ainakin näin talvisin. ;)

Nyt lähden vihdoin katsastamaan yhden liikkeen verhoilukangasvalikoimat äitin kanssa, sopiva kangas toivottavasti tulee myös tällä reissulla hankittua. Peukut pystyyn, että löytyy jotain mieleistä kangasta. Ihanaa aurinkoista torstaita kaikille!

(Kameran takana Feline.)