Rammsteinin keikkaliput helmikuiselle Hartwallille jäivät tänään saamatta, muuten päivä oli oikeastaan aika jees. Oltiin hoidettu hommat hyvin ja päästiin töistä jo kahdelta, oi että minkälaista luksusta oli kun päivä tuntui niin pitkältä! Kävin kotona ainoastaan kääntymässä ja vähentämässä vaatetusta – aamulla sää tuntui jotenkin tosi viileältä ja mulla oli sitten iltapäivän helteessä mustat farkut ja pitkähihainen paita… Ei sillä, toimisto pysyy vähän turhankin viileänä ja pitkät housut ovat vilukissalle aika must.

Herkkupizza

Feline ja R mua jo odottelivatkin alaovella tullessani kotiin, lähdettiin siitä sitten kaupunkiin. Mun piti saada viimekuisia lounasseteleitä käytettyä (olis tämän kuun setelitkin vielä kaikki 10 kpl käyttämättä!) ja R:lla oli joku lahjakortti, joten mentiin myöhäiselle lounaalle Rossoon. Olin haaveillut pizzasta bearnaisekastikkeella siitä asti, kun keväällä Helsingin reissulla sellaista Felinen lautaselta maistoin. Valinta ei siis tänään ollut vaikea, muita täytteitä tosin jouduin hetkisen pohtimaan ja bearnaisen kaveriksi pizzan päälle päätyi kanaa, rucolaa sekä tuoreita herkkusieniä. Ja oli kyllä hyvä setti!

Deadly the Gnome

Mahat piukassa suunnattiin Hansaan, tytöt siitä pian lähtivätkin kohti Ruissaloa. Mun piti käydä työasioiden puitteissa Studio25:ssa ja tulipa sitten vilkaistua alerekkien suuntaankin. Vähän Tiger of Swedeniä muutti mun kaappiin loistavien alehintojen kera, niistä lisää mahdollisesti myöhemmin. Tuollainen Firetrapin Deadly the Gnome -maskotti olisi ihan mahtava saada kotia koristamaan, varsinkin kun niitä on ties missä väreissä. Eivät vaan taida olla tavallisen tallaajan ostettavissa, ainakaan Studiosta (en tosin ole kysynyt).

By Diesel

Alejuttujen lisäksi kuikuilin myös normaalihintaisia tuotteita, joista ainakin tämä Dieselin lompakko on aivan mieletön! Toisaalta olen eBayssa kytännyt yhtä Iron Fistin vähän vastaavanlaista lompakkoa (tai pientä kirjekuorilaukkua, hursomhelst) useamman kuukauden, mutta kyllä Dieselistä ehkä kilpakumppanin saisi. Hintaeroa niillä on jonkin verran, ei mahdottomasti kuitenkaan. Ja voi olla, etten lopulta hanki kumpaakaan kun huomaan että pärjään vanhoillakin. ;)

2x Mavala

Lopuksi vielä pari kynsilakkauutuutta Mavalalta, haaleanvihreä Khaki Vintage tarttui Sokokselta matkaan viime viikolla ja mustahileinen Black Oyster tänään. Olin sopivasti eilen illalla ottanut vanhat lakat pois kynsistä, niin pääsin heti kokeilemaan tuota vähän tummempaa versiota avaruuskynsilakasta. Hyvältä näyttää, tycker jag! Sokoksella on muuten parhaillaan S-etukorttitarjouksessa Mavalan lakat 3,50 e / kpl, mikäli joku sattuu kaipailemaan esimerkiksi kivaa kesäväriä kynsiin.