Elokuun viimeisenä viikonloppuna Aurajoen valtasi lauma purjelaivoja, rannoille tapahtuma toi tietysti monenkirjavat myyntikojut ja kaikkien kesätapahtumien metrilaku- ym. vakiokojut. Lauantai-illalla musiikista Suomen Joutsenen lähistöllä vastasi MILjazz 2011, meidän saapuessa paikalle lavalle nousi jo viimeisenä esiintynyt Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta solistinaan Suurlähettiläiden Jussu Pöyhönen. Sitäkin kuuntelimme vain muutaman kappaleen verran – mies kyrsiintyi ihmispaljouteen ja lähti kotiin, itse jatkoin vielä eteenpäin tsekkaamaan loputkin paatit.

Kävin venäläisessä purjelaivassa nimeltä Mir, ihastelin sataman taakse laskevaa ilta-aurinkoa, nautin viimeisistä shortsikeleistä ja kävelin jalkani kipeiksi. Seuraa kuvapläjäys, joka käsittää lähes kaksikymmentä kuvaa – koska en yksinkertaisesti osannut jättää yhtäkään pois. Kerrankos sitä (ja hyvin todennäköisesti toisenkin).Pian on uusi Myllysilta vihdoin valmis!Seuraa tunnustus: taidan olla aika ihastunut, ellen jopa rakastunut. Niin Turkuun, kesäiseen ilta-aurinkoon kuin myös uuteen kameraani. ♥ Viimeiseen palaan taatusti myöhemmin, kyseinen vempele ansaitsee ehdottomasti oman hehkutuspostauksensa. Ja eiköhän rakas kotikaupunkini tule myös olemaan jossain kohtaa kauniiden sanojen kohteena.