Viime viikon perjantaina pukeuduin pinkkiin. Sydänliiton pukeudu punaiseen -teemapäivä meni multa tänä vuonna aivan ohi, onneksi sentään pinkkipäivään havahduin ajoissa. Pakko tosin myöntää, että sekin oli täysin naamakirjan ansiota…

Päivän asu 14.10.2011

Pinkit farkut olin jo ehtinyt antaa eteenpäin himpun liian ison koon takia, mutta jotain pinkkiä kaapista kuitenkin löytyi: sydänkorvikset ja ohuet leggingsit, kummatkin H&M Divided. Neuletakki samaa merkkiä, polvisukat perus-Henkkistä. Vetskarihame Gina Tricot, t-paita Lindex ja kengät Converse. Kaulassa lahjaksi saatu hopeinen J-kirjain, oikeassa kädessä sormus (joka ei kuvassa näy) Kalevalakoru.

Että sellaista tänä vuonna. Pukeutuiko kukaan muu pinkkiin perjantaina?

(Kuvasta kiitos avopuolisolleni.)

Isoveli – Tanssi tai kuole [YouTube]