Päätin alkukeväästä, että pyhitän tämän kesän mekoille. Mekko on ihanan helppo vaate, kun ei tarvitse erikseen pohtia ylä- ja alaosaa vaan ne tulevat kätevästi samassa paketissa. Harmi vain, ettei vaatekaapissani ollut montaakaan mekkoa. Olen aika mekkonirso, mutta viime kuukausina on tullut vastaan useampikin silmääni miellyttävä yksilö. Pikaisesti laskettuna olen tänä vuonna ostanut viisi mekkoa, joista jokaisesta tykkään hulluna.

Random
Mekko
Lupiinit
Havu

Tässä yksi mekoista naamioituna ovelasti randomien luontokuvien sekaan. Vaaleanharmaa trikoomekko tuli mukanani kotiin toukokuiselta Helsingin visiitiltä, joskin olen samaa mekkoa nähnyt sittemmin myös Turussa ja Tampereella. Se on yksinkertainen perusmekko, mutta siinä on taskut(!) sekä neonpinkki(!!) vetoketju selässä. Ei ollut hinnalla pilattu – himpun verran alle 15e – mikä tietysti herättää epäilyksiä laadusta, toistaiseksi kuitenkin vaikuttaa tavanomaiselta H&M-laadulta eli ihan ok. Kyllä ketjuliikkeistäkin löytää käypää vaatetta, kun jättää polyesterit sun muut suosiolla ostamatta.

Päivän asu 12.6.2012

Siinä vielä mekko kokonaisuudessaan ja osana tiistaista asua. Mekko siis H&M, sydänkorvikset ja sukkahousut H&M Divided, kaulakoru Carnival Skulls (tähän täytyykin muistaa palata vielä tarkemmin!) sekä broguet Vagabond. Pitkästä aikaa asu, joka tuntui hyvältä (lue: ei kiristänyt) ja jossa ihan oikeasti viihdyin.

(Mekkokuvista kiitos miehelle.)