Viime hetkellä päätin lähteä mukaan kesäkuun photo a day -haasteeseen ja on ollut kieltämättä ihan hauskaa. Helpottaa kummasti suorituspaineita, kun päivittäin vaan leikkii vähän kännykän kanssa eikä tarvitse esim. tänne blogiin olla joka päivä kirjoittamassa. Näytän kaikki kuvat täällä kyllä, simppelisti kolmena kertana 10 kuvaa kerrallaan. Klikkaamalla näkee paitsi kuvan suurempana, myös kuvaan liittyvän tehtävänannon.

Kesäkuu kuvin / päivät 1-10

Day 1: MorningDay 2: Empty
Day 3: On your plateDay 4: Close-up
Day 5: SignDay 6: Hat
Day 7: DrinkDay 8: Six o'clock
Day 9: Your view todayDay 10: Best bit of your weekend

Nämä kuvat on nyt otettu eri puhelimella kuin aiemmin, arpominen eri merkkien ja mallien välillä ratkesi sillä sekunnilla kun sain käteeni HTC Sensationin erään kerran ollessani kännykkäliikkeessä puoliskon etsiessä jotain. Viime vuoden malli, tiedän, mutta sopii just passelisti omaan kouraani ja luurin sai päivitettyä uusimpaan Androidin versioon. Ja vielä kun sattui aivan loistotarjous kohdalle, niin ei muuta kuin uusi puhelin mukaan kotiin. Numeronkin vaihdoin samaan syssyyn, eipähän tule enää turhia mainospuheluita kiitos salaisen numeron.

Onhan Sensation toki painavampi kuin lainassa ollut Samsung Galaxy S II, mutta noin muuten ominaisuudet ovat enemmän mieleeni. HTC Sense on käyttiksenä huomattavasti miellyttävämpi ja myös näytön tarkkuudesta tykkään, vaikka väittävätkin että Galaxyssa olisi parempi. En tiedä mitkä asetukset mulla Galaxyssa oli (oletukset ymmärtääkseni), mutta ulkona ei näytöstä tahtonut nähdä yhtikäs mitään! Sensationin ja iPhonen näytöistä taas näkee ulkoilmassakin, jopa aurinkolasit silmillä. Kuvien laadusta tosin on annettava Galaxylle plussaa, Sensation ei tee yhtään niin hyvää jälkeä vaan enemmänkin kännyköille ominaista tuhnua. No, onneksi ne räpsyt menevät joka tapauksessa Instagramin tai muun efektien kautta.

Mutta niinhän se on, että kukin tykkää mistä tykkää. HTC toimii omalla kohdalla loistavasti enkä ajatellut Sensationista hetkeen luopua. Enkä ainakaan palata Nokiaan! ;)