Tein joskus alkuvuodesta meemin jutuista, joita en ottaisi itselleni vaikka maksettaisiin. Sen kunniaksi, että olen edes harkinnut pyörtäväni puheeni ja siirtyväni iLuurin leiriin, käännetään homma vielä toisinpäin. Jos vaikka lottovoitto tai muu huomattava summa rahaa yhtäkkiä mätkähtäisi tililleni, seuraaviin viiteen kohteeseen käyttäisin varojani aivan ensimmäiseksi.

Mitkä viisi tavaraa ostaisin, jos minulla olisi kaikki maailman rahat?

Oi jospa saisin..!

  1. Uusi tietokone tai ainakin toinen, isompi näyttö. Olen alkanut harkita paluuta Wintoosan pariin, ottaa niin paljon päähän Applen meininki etten tahtoisi tukea kyseisen firman toimintaa eurollakaan.
  2. Yrjö Kukkapuron Karuselli-tuoli ja siihen kuuluva rahi. Ja jos nyt kävisi niin että kaikki Karusellit olisi myyty loppuun eikä uusia saisi tähän hätään, seuraava vaihtoehto olisi Eero Aarnion Pallotuoli.
  3. Ilmari Tapiovaaran mustanruskeat Pirkka pöytä ja tuolit.
  4. Marimekon nahkainen Mini Matkuri ruskeana ja Samujin Tori Bag mustana. Tai ehkä toisinpäin, musta Mini Matkuri ja ruskea Tori. Niiiin kauniita kummatkin!
  5. Joku muikea objektiivi kameraan, esimerkiksi 14-24mm f/2.8G ED AF-S NIKKOR.

Uusi isompi koti olisi tietysti ollut listassa mukana, mutta sehän ei varsinaisesti ole tavara. Mikäli se kuitenkin olisi yhtenä kohtana, siinä lukisi omakotitalo ja pihapiiriin tilat parille mikropossulle. Toisaalta tuossa listassa on muutenkin vähän ekstraa, kun parissa kohtaa on useampi samanarvoinen juttu – oh well, ehkei se ole niin tarkkaa!

(Tuotekuvat: Jimm’s, Finnish Design Shop, Dailytonic, Marimekko, Samuji, Nikon.)