Vajaa pari tuntia ja syyskuu jää taakse. Lokakuu jo, hui kamala miten aika juoksee! Näin kuun vaihteessa mieleen hiipii väkisinkin, mihin katosi jälleen yksi kuukausi. Mitä tein vai teinkö mitään? Kenen kanssa vietin aikaa? Jäikö päivistä muistoihin sellaista jälkeä, jonka muistan vielä vuosienkin päästä?

Lehdet putoo

Kuva-arkisto on yleensä paras lähde kuukauden tapahtumien kartoittamiseen. Tänä vuonna syyskuun kansio tosin näyttää surullisen tyhjältä, uudesta kamerasta huolimatta. Täytyykin kunnostautua sillä saralla ensi kuussa. Nyt syksykin alkaa olla jo pitkällä, luonnon väriloistoa parhaimmillaan.

Pelargonia

Syyskuussa oli Habitare ja lisäksi kävin muutamanakin viikonloppuna kotikotona maalla. Saunomassa ollaan nyt käyty kahtena lauantaina peräkkäin, oi onnea! Mikään ei voita puukiukaan napakoita löylyjä pimeässä syysillassa. ♥

Vielä vähän väriä

Arkipäivät ovat menneet tietysti töissä. Päällimmäisenä on jäänyt mieleen loputtomalta tuntuva väsymys, jota on kestänyt viikkotolkulla jo. Viikonloppuisin vedänkin sitten unta palloon oikein kunnolla, tänäkin viikonloppuna esimerkiksi nukuin sellaisia 10 h yöunia + siihen vielä lyhyet päikkärit päälle kumpanakin päivänä. Syy on enimmäkseen niska- ja hartiakivuissa, joiden seuraksi iskee hyvin usein myös päänsärky. En ole koskaan aiemmin kärsinyt näin pahoista toimistotyöläisen jumeista: välillä lisäksi huimaa ja pää tuntuu ihan puurolta. Varasin ensi viikoksi ajan hierojalle, saa nähdä auttaako se mitään.

Violetti

Parasta jumeihin olisi varmasti liikunta, mutta kun väsyttää koko ajan niin järjettömästi etten yksinkertaisesti jaksa raahata ruhoani Elixiaan. Hyvä kun aamuisin selviän töihin ja iltapäivällä kotiin. Kaikki kehonhuoltojumpat ovat tietysti aina väärinä päivinä tai huonoina ajankohtina, kotona taas ei ole tilaa venytellä tms. kun kaksi huonetta on edelleen remontin kourissa ja olohuone täynnä tavaraa. Onneksi puolisko on pysynyt terveenä ja jaksaa melkein joka päivä vähän remppailla, mäkin toki autan minkä pystyn.

Värinvaihtoviikot

Ehkä tämä tästä, päivä kerrallaan jos ei muuten. Lokakuussa on tiedossa monta kivaa juttua, joten ainakin on mitä odottaa. Koitan nyt ihan tosissaan tsempata tämän niskan kanssa – liikkua ja ulkoilla ja syödä paremmin. Extravitamiinia naamariin ja taukojumppaa työpäivän lomassa. Tere tulemast, lokakuu!