Lokakuu alkaa olla mennyttä, ei tosiaan ole ollut kovin aktiivinen kuukausi mulla mitä tulee bloggaamiseen. Kameraa sentään olen kuljettanut jonkun verran enemmän matkassa mukana, syyskuun tunnelmista viisastuneena. Uusia kuvakulmia tallentui muistikortille, kuten tämä maha kuun alkupuolelta:

Maha

Vain muutamaa päivää myöhemmin päästiinkin jo jännittämään minkälainen asukas sieltä putkahtaa. Lopulta puhelin piippasi, että pienen pieni poika on liittynyt seuraan mahan tälle puolen – tere tulemast vaan!

Lekottelua

Viime viikonloppuna mäkin pääsin vihdoin (miten olenkin aina kipeä kun lähipiiriin tulee vauva…) onnittelemaan perhettä ja tapaamaan tuoreimman jäsenen. Nannan puuttuminen teki talosta jotenkin hiljaisen, mutta eiköhän punatukkainen pikkukaveri vielä laita tuulemaan kunhan tuosta hieman kasvaa. Nyt vielä lekoteltiin rauhallisesti sohvalla Paten seurassa lumisen syyspäivän kauniissa valossa.