Osallistuin viime kesänä photo a day -haasteeseen, ajatuksenani silloin lähteä mukaan joskus uudemmankin kerran. Melkein vuosi siinä näköjään ehti vierähtää, kunnes nyt keksin jälleen tarttua toimeen. Saattaa tuolla vallitsevan valon määrän eksponentiaalisella lisääntymisellä olla jotain tekemistä asian kanssa, heh. Kyseessä on tälläkin kertaa fat mum slimin kuvahaaste, huhtikuun aiheet ovat tänä vuonna tällaiset:

Photo a day April 2013

Samaan tyyliin vedän kuin viimeksikin: kuvat otan puhelimella ja julkaisen Instagramissa, lisäksi tuuppaan linkin Twitteriin (jonka nykyinen Instagram-tuettomuus on tosin ihan hanurista). Viime kertaan verrattuna suurin ero taitaa olla siinä, että luurina mulla on iPhone 5. Joojoo, vaikka niin aina vannoin etten aio koskaan Applen puhelimiin sortua. ;) Aiemmin käytössä ollut HTC Sensation odottaa huoltoa (miten ne tärkät kuitit aina katoavatkin jonnekin?!), keväällä hankittu luuri alkoi bugittaa jo muutamassa kuukaudessa. Marraskuussa paloi käpy lopullisesti ja marssin hakemaan oman iPuhelimeni, 16 gigaa tallennustilaa ja värinä valkoinen. Pelaa vallan mainiosti, on ihanan kevyt verrattuna vanhempaan 4S-malliin ja isompi näyttökin on tosi jees. Olen siis ollut erittäin tyytyväinen! Eikä mulla ole ollut ongelmia herätyksen kanssa kuten puoliskolla, torkuttamisen kanssa sen sijaan on ehkä pientä ongelmaa: koska sitä EI ole rajoitettu, saatan joskus torkuttaa ihan kevyesti puolitoista tuntia… Ärsyttävä tapa, pitäisi oppia eroon.

Viikate – Petäjäveräjät [2012]