Innostuin jokin aika sitten koodaamaan blogin ulkoasua uusiksi ja tänään ehdin vihdoin laittaa suunnilleen kaikki palikat paikoilleen. Tai no, nukkumassahan mun todellisuudessa pitäisi jo olla… Ihan kaikkea en vielä saanut fiksattua, lähinnä mobiiliversioiden optimointi jäi hippasen kesken. Eiköhän sekin tule kuntoon loppuviikon aikana, samoin kuin perusteellinen selaintestaus. Nyt jo kolme eri selainta Macissa aiheuttivat päänvaivaa, saa nähdä mitä IE sanoo kun huomenna pääsen Windowsin ääreen tsekkaamaan tilanteen.

Ajastaika v11.0

Edellisen layoutin (kuvassa) tyyliin jatketaan vaalealla teemalla. Typografian ja kilkkeiden suhteen tapahtui kevyttä freesausta, ei sinänsä mitään kovin ihmeellistä. Tärkeimpänä muutoksena ehkä oli siniharmaan tehostevärin vaihtuminen tämän syksyn suosikkiin, oranssiin. En ole tainnut oranssia ennen käyttääkään tässä blogissa, oli siis todellakin jo aika. Vanhoja leiskoja voi selata Uudet kuoret -tunnisteen alta, mikäli Ajastaikan ulkoasullinen historia kiinnostaa.