Jos vuosi sitten olin mukamas jotenkin ajoissa vuosikatsauksen kanssa, niin tänä vuonna homma meni kyllä aivan penkin alle. :P Tammi- ja helmikuu ovat menneet ihan älyttömän nopeasti tänä vuonna, ehkä siitä syystä ettei säiden puolesta ole oikein edes tuntunut talvelta. Eilen oli ekaa päivää kevyemmät Converset jalassa ja oli jo aivan keväinen fiilis! Kovasti vissiin povaavat, ettei kunnon talvikelejä enää edes tulisi – saas nähdä.

Oli oikeastaan aika hauska palata viime vuoden tunnelmiin nyt, kun tähän uuteen vuoteen on jo ehtinyt tottua kunnolla. Miten paljon kaikkea tapahtuikaan, pääasiassa onneksi kivoja asioita. Tässä tulee vielä kerran vuosi 2013 kuvin ja sanoin!

Tammikuu 2013

Tammikuussa…

uusi vuosi alkoi pienellä lomalla, jolloin mm. tein päivävisiitin yhteen suosikkikaupunkiini sekä päätin ottaa projektiksi kosmetiikkavarastojeni pienentämisen. Yhden viikonlopun vietin tuoreen aviomieheni kanssa Tampereella ystävien luona, toisena taas matkustin Helsinkiin ja lähdin tyttöporukalla päiväksi Tukholmaan. Juhlin kummitätini viiskymppisillä sekä kävin kakkoskaason kanssa häämessuilla inspiroitumassa tuleva hääjuhla mielessä.

Helmikuu 2013

Helmikuussa….

aloitin Fustra-treenit PT:n kanssa ja tunsin huonoa omaatuntoa kaikesta mitä suuhuni laitoin. Vietin elämäni ensimmäisen palkallisen talvilomaviikon, joka alkoi ehkä kaikkien aikojen huikeimman GOOMin merkeissä ja päättyi hauskaan iltaan Tampereella vanhojen tupakavereiden kanssa. Otin kirppispöydän lähikirppikseltä ja sainkin mukavasti tyhjennettyä varastoja. Ikuistin pinkkitukan pellolla helmikuun auringossa. Kuun viimeisenä päivänä kävimme porukalla katsastamassa tulevan hääpaikkamme.

Maaliskuu 2013

Maaliskuussa…

kävin mm. kynttiläkutsuilla (ekaa kertaa ikinä), Marimekon kanta-asiakasillassa, käsityömessuilla sekä Linnateatterissa katsomassa meille osuvasti sopivan remonttinäytelmän Rempallaan. Fustra jatkui ja luovutin tiukan ruokavalion kanssa, josta ei tullut kuin paha mieli. Treenit etenivät kuitenkin ja yläkroppa alkoi tuntua selkeästi paremmalta. Kuun puolivälissä hikoiltiin perinteisesti Supertreeneissä Naantalissa. Kuvasin jokakeväisten kukkien lisäksi tutun pallomahaa sekä kamera sai 50-millisen päivityksen.

Huhtikuu 2013

Huhtikuussa…

pääsiäisenä iskenyt flunssa kiusasi alkukuun ja jouduin pitämään treenitaukoa, mutta siitä selvittyäni korkkasin odotetun pyöräilykauden. Innostuin ottamaan kuvan päivässä ja blogilla tuli kolme vuotta täyteen. Vietimme viikonlopun Tampereella ja meillä kävi kissavieraita. Lisäksi kuun ohjelmassa oli mm. puutarhamessut, standupia tiimi-illan merkeissä, siskon synttärikemut sekä varsin inspiroiva Rock ‘n Roses -muotinäytös. Remontti valmistui vihdoin makuuhuoneen verran, oi sitä onnea kun pääsi nukkumaan oikeaan huoneeseen!

Toukokuu 2013

Toukokuussa…

ilmat lämpenivät ja kelpasi viettää aikaa ulkona niin vappupiknikin, suvun naisten puuhapäivän, kaverin synttäreiden kuin Naisten Kunto5:n merkeissä. Turku Design Festival valtasi kaupungin ja olinkin mukana festarihumussa useana päivänä. Löysin monta kivaa uutta liikettä sekä voitin ihanan design by katri/n -mekon Television kevätkarkeloista. Ihastelin jokavuotiseen tapaan kevään lempikukkiani, kirsikan- ja omenankukkia.

Kesäkuu 2013

Kesäkuussa…

oltiin jo aika lomatunnelmissa. Kesä pamahti päälle vauhdilla: oli synttäripirskeet (viimeinen kakkosella alkava ikävuosi pyörähti mulla käyntiin!) ja lapsenvahtikeikkaa ja firman kesäjuhlaa ja ties mitä vielä. Juhannusviikko oli eka lomaviikkoni, silloin mm. kävin äitin kanssa Piikkiön Arboretumissa. Juhannusaattona suuntasimme kohti pohjoista, juhannuspäivänä vierailimme Ranuan eläinpuistossa. Viimeinen kesäkuun viikko vierähtikin sitten pohjoisen jylhissä maisemissa ja rakastuin kesä-Lappiin ihan täysillä. ♥ Reissulla aloitin geokätköilyn, johon hurahdin ihan kunnolla loppukesän ja syksyn aikana.

Heinäkuu 2013

Heinäkuussa…

oli onneksi vielä lomaa jäljellä, paluu töihin koitti kuun puolivälissä. Puoliskon kanssa pyörähdimme heti kuun ekalla viikolla etelänaapurissa hakemassa hääjuomat ja viimeisenä lomaviikonloppuna vietin päivän Nauvossa mökkeillen. Raumalla ehdin käydä pariinkin otteeseen, mm. Mustan pitsin yössä vuosien tauon jälkeen. Myös lähiseuduilla tuli pyörittyä, kun oltiin päivä Ugissa ja Taivassalossa sekä sivistäydyttiin Korvensuun museossa. Kotona remontti eteni ja työhuone saatiin viimeistelyä vaille valmiiksi.

Elokuu 2013

Elokuussa…

ohjelmassa oli kaksi asumiseen ja sisustamiseen liittyvää tapahtumaa: asuntomessut Hyvinkäällä sekä Pytinkien Paris Uudessakaupungissa. Teimme äijelin kanssa yhden kunnon prätkäreissun, kun menimme viikonlopuksi Tampereelle ystäviä moikkaamaan. Hääjärjestelyt olivat mielessä varmaan joka päivä, aivan kuun alussa lähtivät vihdoin hääkutsut matkaan ja pari viikkoa myöhemmin vietettiin mun polttareita. Myös kesäteatterissa kävin äiskän kanssa, ja siskon kanssa päädyimme kätköilyreissulla täysin randomisti sirkukseen (= meille tarjottiin liput ilmaiseksi kun satuimme kävelemään ohi). Loppukuusta kuvasin työkaverin beibivatsaa Nautelankoskella Liedossa.

Syyskuu 2013

Syyskuussa…

riitti tapahtumaa! Yhdet ristiäiset, parit häät (joista toiset omat), Viikatteen keikka Logomossa. Lisäksi lähipiiriin putkahti jopa kaksi uutta mini-ihmistä. Pääasiassa kuuta värittivät kaikenmoiset hääjärjestelyt, jotka mut tuntien olivat toki suurin osa jääneet aika viime tinkaan. Syyskuun viimeisenä lauantaina oli lopulta aika juhlia ja olivat kyllä varsin onnistuneet kemut! Koristelut onnistuivat yli odotusten, ravitsemuspuoli oli hanskassa, emme kompastuneet valssatessa, vieraiden kehittelemät ohjelmanumerot kirvoittivat naurun jos toisenkin ja suunnilleen kaikilla tuntui olevan mukavaa.

Lokakuu 2013

Lokakuussa…

toivuttiin häistä ja opeteltiin jälleen arkeen ilman juhlasuunnitelmia. Ekana viikonloppuna käväisin Helsingissä, mm. pallutin kissoja ja ostin haaveilemani Samujin neuleen. Pari viikkoa myöhemmin olimme viikonlopun Tampereella ja tapasimme tulevan kummityttömme. Lokakuu oli oikein syntymäpäivien aikaa: olin peräti kolmilla synttärikekkereillä. Ostimme uuden pesukoneen, jonka mahtuminen kylppärin ovesta olikin senttipeliä. Viimeisen päivän iltana toimistolla oli Halloween-pirskeet, joiden koristeluihin ojensin auttavan käteni.

Marraskuu 2013

Marraskuussa…

iloitsin leudosta säästä ja värikkäistä ulkovaatteistani. Olin lapsenvahtina ja serkkutytön kanssa ajelutimme possupulleroita. Isänpäivänä meistä tuli pienen suloisen neidin kummitäti ja -setä. Olin Linnateatterissa katsomassa 39 askelta, minkä lisäksi kuuhun mahtui mm. tiimi-iltaa ja pikkujoulua. Remonttikin eteni taas ison harppauksen, kun mies urakoi olohuoneeseen uuden lattian. Kuu päättyi joulumyyjäisiin ja huikeaan muotinäytökseen sekä herkkuillalliseen ystävien luona.

Joulukuu 2013

Joulukuussa…

podin jonkin asteista jouluahdistusta ja yritin kehitellä annettavista lahjoista mahdollisimman käytännöllisiä. Tapahtumia riitti niin erilaisten myyjäisten, maustekutsujen, The Soundsin keikan, 40-vuotisjuhlien kuin tiimi-illankin muodossa. Joulun alla vietimme ensimmäistä hääpäiväämme ja olimme kumpikin yhteensä puolitoista viikkoa vapaalla. Lumeton jouluaatto meni kotikotona maalla ja joulunpyhinä pääsin vihdoin yli kahden vuoden jälkeen purkamaan loput tavarat muuttolaatikoista. Vuosi päätettiin hyvässä seurassa ja hyvän ruuan sekä lautapelien merkeissä ystävien luona.

Savage Garden – Truly Madly Completely: The Best Of Savage Garden [2006]