Osallistuin pari viikkoa takaperin firman järjestämälle piknik-risteilylle ja vietin lauantaipäiväni käyden kääntymässä Maarianhaminan satamassa. Alkumatkasta tuli testattua Viking Amorellan Brasilia-henkinen buffet, se parituntinen oli varsin onnistunut mahan pinkeydestä päätellen. Paluumatkalla pääsin vihdoin ihmettelemään Viikkarin uusinta paattia Gracea, joka oli totuttuun ruotsinlaivatyyliin verrattuna moderni muttei kumminkaan lopulta niin kovin ihmeellinen. Skumppabaari jäi vielä kokeilematta, ehkä joku toinen kerta sitten.

Stars by Edblad

Laivaostokset sisälsivät lähinnä viiniä, teetä ja muita herkkuja – sekä yhden työtoverin innoittamana nuo hopeiset Edbladin tähtikorvakorut. Yksinkertaista mutta kaunista! Korviksia oli saatavana myös kultaisena ja ruusukultaisena, itselle hopea oli kaikista omin vaihtoehto. Kiitettävästi tähdet ovat päätyneet korvia koristamaan jo lyhyen ajan sisään, aika nappiostos siis.