Siitä on ehtinyt hujahtaa jo vuoden päivät, kun viimeksi tein isomman muutoksen blogin ulkoasuun. Päivittäminen on ollut ajatuksissa ainakin kesästä saakka, mutta nyt vasta äitiysvapaan alkamisen kunniaksi sain puristettua uuden leiskan kasaan. Ainekset ovat olleet kasassa pidempäänkin, mutta päädyin rakentamaan templaten alusta asti uusiksi ja siksi projekti vaati enemmän aikaa kuin yleensä. Vaan onpahan kätevämpää päivittää jatkossa esim. sivupalkin kilkkeitä ja varmasti myös ulkoasua, kun vauva kuitenkin nappaa tulevaisuudessa oman osansa tietokoneajastani. Postaustahti toivottavasti tästä vilkastuu ainakin hetkeksi, sillä leiskan muotoutumisen ohella olen naputellut luonnoksiin useamman postauksen. Vanha ulkoasu ei selkeästi inspiroinut tarpeeksi, pikemminkin ehkä päinvastoin.

Ajastaika v12.0

Siinä vielä muistijälki edellisestä ulkoasusta, loppupeleissä muutos on oikeastaan aika pieni (mutta omaan silmään vaikuttava silti). Vaalea meininki jatkuu edelleen, valokuvien kanssa kun vaaleus toimii mielestäni parhaiten. On myös ihana saada uudenlaista typografiaa kehiin, onnistuin kerrankin valitsemaan ihan kivan setin fontteja – se on usein mulle kompastuskivi, kun ei tuota graafista silmää ole niin paljoa kuin ehkä toivoisi. Mobiilioptimointi on vielä suht vaiheessa (pahoitteluni tästä), mutta koitan tsekata nekin kuntoon lähipäivinä. Mahdollisista bugeista ja muista ajatuksista saa mieluusti raportoida kommenttiosaston puolella!