Rakkauteni Fashionologyn koruihin on kestänyt useamman vuoden ja kyllä, merkin tuotokset miellyttävät edelleen kovasti. Olen tehnyt muutaman erinomaisen hankinnan, jotka ovat saaneet huikeasti käyttökertoja – nuo tokan linkin 2011 ostetut sulkakorvikset erityisesti. Selailen nettikaupan valikoimaa aina silloin tällöin, kun uutiskirje kilahtaa sähköpostiin, mutta harvemmin etenen tilaamaan asti. Kesän aleissa näin kuitenkin kävi eikä mennyt kauaa, kunnes musta pahvikuori tipahti eteisen lattialle.

Thank you!

Fashionologyn visuaalinen ilme ei kyllä petä koskaan! Tällä kertaa kuoresta paljastui yllä näkyvä setti. Varsin tyylikästä ja tuntuu kuin kaikki olisi hyvinkin tarkkaan harkittua, vaikka kuitenkin on kyse ihan järkihintaisista koruista.

Alekorut

Pienet X-korvikset maksoivat kympin ja olen varmasti jo nyt käyttänyt niitä koko rahan edestä. Aivan ihanat! Ne ovat juuri ne korvikset, jotka laitan korviini kun en jaksa ajatella sen enempää (eli hyyyyvin usein), sopivat kaiken kanssa ja kaikkiin tilanteisiin. Varsinkin nyt lyhyillä hiuksilla en oikein ole osannut käyttää kovin isoja korviksia, vaan eipä haittaa kun mulla on nämä äksät.

Toinen aleostos oli pitkään himoitsemani &-kaulakoru, joka on tosi kiva sekin mutta ketjun suhteen hippasen mättää. Lukkosysteemi on kummallinen, se lukkoon tuleva lenkki on ihan minipieni ja todella hankala laittaa kiinni. Ketju myös on selkeästi tummempi kuin itse koru, mikä näyttää musta hassulta. Onneksi tämä on helppo asia fiksata – kun vain saisin aikaiseksi hommata uuden ketjun…