Päässä kypsyi jokin aika sitten ajatus uuteen ulkoasuun ja muutamana päivänä naperon uniajat menivät projektin parissa äheltäen. Ihan hyvin siihen nähden, ettei meidän huushollissa ole viime aikoina paljoa öisin nukuttu… Kuitenkin myöhään perjantai-iltana leiska alkoi näyttää siltä kuin piti ja pystyin jättämään sen julkiseksi. Tuntuupa pitkästä aikaa mukavan freesiltä blogata! Isommat muutokset vaativat selkeästi nykyään enemmän aikaa, sillä edellisestä kerrasta oli jälleen lähemmäs vuoden verran aikaa – siinä missä ennen värkkäilin leiskan parissa useammankin kertaa vuodessa. Toki myös koodaamiseen käytössä oleva aika on suhteellisen rajallista, ainakin tällä hetkellä.

Ajastaika v13.0

Nyt kun vertaa tätä uutta layoutia tuohon vanhaan, niin perusperiaate pysyi hyvinkin samanlaisena. Mitä nyt valikko ja widgetit seilaavat osittain uusille paikoille sekä yleisilme on pehmeämpi värivalintojen ansiosta. Suurin muutos taitaa olla valikon sisällössä: luovuin arkistosivusta ja tilalle tuli yhteydenotto (johon olisi tarkoitus lisätä myös lomake), minkä lisäksi info-osuus jakautui kahtia bloggaajaesittelyyn ja blogi-infoon. Tekstejä pitäisi vielä päivittää, kun en ehtinyt käydä niitä läpi muuta kuin pikaisesti.

Fonttien suhteen on pienimuotoinen ongelma: ainakin mun testaamilla Windows-koneilla tekstit näyttävät ihan kaameilta! :( Vanhalla läppärillä jopa niin hirveiltä, ettei sanoista meinannut saada edes selvää. Kyllä ottaa päähän, Macilla ja kaikilla kokeilemillani mobiililaitteilla homma kuitenkin pelittää oikein mallikkaasti. Ärh. Hihkaiskaa mieluusti kommenttiboksiin mikä tilanne teillä on ja erityisesti minkälaisella kokoonpanolla (laite + selain) katsotte, niin jospa tästä saisin kehiteltyä jonkinlaisen ratkaisun.