Raskauden loppuvaiheilla odotin synnytyksen jälkeistä aikaa, jolloin mahdollisesti voisi innostua uudestaan kynsien kaunistamisesta kivoilla lakkauksilla. Muistan ekoilta kuukausilta yhden kerran, kun sain vihdoin aikaiseksi kaivaa kynsilakat esiin beben nukahdettua unilleen. Aluslakka meni ok, mutta värilakan sudittuani alkoi tietysti kuulua itkua… Taisin mä ne kynnet saada lopulta valmiiksi, mutta kovin montaa kertaa sitten tammikuun en kyllä ole jaksanut vaivautua kynsiäni lakkaamaan.

Sorbettikynnet I

Yleensä olen tykännyt aina kesällä pitää kynnet lakattuina, viime kesänä näin oli maksimissaan kolmesti. Nämä sorbettikynnet ovat kesän loppupuolelta ja ilmeisesti tykkäsin, kun olin niistä oikein ottanut pari kuvaakin. Väriyhdistelmästä tulee jotenkin vesimeloni mieleen, nam! Nimettömissä on China Glazen supernätti vihreä Four Leaf Clover, muissa sormissa Mavalan kesäinen 332 Funny Coral. Kynsien päät on koristeltu tutulla hilelakalla, Gina Tricotin 186 Disco Ball on kyllä ollut hyvä ostos.

Sorbettikynnet II

Tätä kirjoittaessani sain pitkästä aikaa inspiraation lakata kynnet eikä varmasti ole vaikea arvata mitä tapahtui: juuri kun olin saanut aluslakan laitettua, rupesi itkuhälyttimestä kuulumaan käninää. Rattaiden heiluttelu onneksi auttoi ja likka jatkoi vielä uniaan hetkisen, että pystyin suorittamaan homman loppuun. Ei tosin tullut mikään ihmeellinen lopputulos, mutta jospa tästä intoutuisi edes vähän useammin näpertämään kynsien parissa.