Aurinkoiset juhannuksen jatkot! Me oltiin koko perhe eilen maalla juhannussaunassa yms., mutta ajeltiin vielä illalla takaisin Turkuun. Tänään mies lähti kaverin kanssa prätkäajelulle ja me vietettiin minin kanssa päivä ihan vaan kotosalla, leivottiin muffinsseja sekä käytiin puistossa. Alkuillasta vein tytön mamman ja papan luo yökylään, vähän normaalista poikkeava koti-ilta meillä siis tänään. Ja aamulla saa heräillä rauhassa, ah ihanaa! Toisinaan tulee tarpeeseen nukkua yksi yö ilman häiriötekijöitä, vaikka neiti nykyään pääsääntöisesti nukkuukin ihan hyvin.

Raision alppiruusupuistossa
Valkea
Lakastumaan päinPorukka
Piilossa
Hempeää

Juhannuskuvien sijaan lätkäisin tähän muutaman alppiruusukuvan parin viikon takaa, kun kävimme kurkkaamassa Raision alppiruusupuiston tilanteen. Sen verran aiemmin kukinta-aika tänä vuonna alkoi, että kukkaloisto oli selkeästi jo lakastumaan päin, vaikka olimme liikenteessä viikkoa aiemmin kuin vuosi sitten. Täytyy taas ensi vuonna koittaa ehtiä paikalle pian kukintauutisen jälkeen, varsinkin kun Raisioon tänä vuonna istutettiin uusia taimia.

Päivän asu 7.6.2016

Pakotin siskon räpsäisemään asukuvan, kerrankin kun sellainen tilaisuus oli. Tilasin tuon Noshin ihanan turkoosin taskuhameen kesäalesta ja vitsit se onkin kiva + taskut tietty on aina pop. Raitapaita JC, neuletakki COS ja rannekellokin Axcent, kaikki miesten mallistoista. Mustat sukkikset ovat ikivanhat H&M, nenällä vanhat tutut arskat D&G ja korvissa kaverilta saadut puiset korvikset. Jalassa fb-kirppikseltä bongatut (pari kertaa käytetyt) mustat matalavartiset Converset, edelliset lempparit kun jäivät raskauden myötä pieniksi.

Huomiseksi onkin luvattu sellaisia lukemia mittariin, ettei paljoa pitäisi sukkahousuja tai neuletakkia tarvita! Tiedossa olisi pientä tyttöjen kätköilyreissua sekä saunomista ja uimista kotikotona, sellaista sopivaa aivojen nollaamista maanantaina koittavaa uutta työviikkoa varten. Enää muuten kaksi viikkoa töitä ennen kesälomaa, jeij!