Mä mitään ehtinyt aamulla enää suuhuni murisevan mahan taltuttamiseksi laittaa, heti edellisen kirjoituksen julkaisemisen jälkeen heitin vaatteet niskaan ja sitten sitä jo painuttiin ovesta ulos. Häslingiksihän se lähteminen meni, mutta Säkylässä oltiin ihan ajallaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin siis – mitä nyt iskä joutui käyttämään Tapaninpäivän rentoutumisaikaansa reippaasti yli 100 kilometrin meidän kuskaamiseen. Anteeks, iskä!

Päivän asu I 23.12.2008 Päivän asu II 23.12.2008

Siviilivaatetus vaihtui tosiaan jälleen maastopukuun, eipä sitä kuosia kyllä ehtinyt viikon loman aikana kaivata. Myöskään rynkkyä, 60 cm “leveätä” punkkaa taikka täyteen ahdettua kaappia ei ollut ikävä. Toki olisi mielellään lomaillut kauemminkin, mutta kaiken kaikkiaan paluu arkeen oli helppo. Meillä alkoi tänään ensi viikon perjantaihin saakka kestävä valmiusvuoro, jolloin emme saa poistua kasarmialueelta edes vapaa-ajalla. Iltapäivän ohjelmassa oli valmiusvarustuksen (eli periaatteessa kevennetty kenttävarustus ilman asetta) pakkaaminen, valmiustarkastus sekä lyhyt oppitunti ensi viikon tapahtumista, sen jälkeen mentiinkin jo syömään ja loppuilta on vapaa-aikaa. Tällaista tämä valmiudessa olo taitaa pääasiassa sisältää, maanantaina tosin mulla sekä muutamalla muulla alkaa vaunukurssi ja loppuporukka taas on pari päivää jollain johtamistaidon kurssilla kertailemassa vähän telamiinan ja kevyen kertasingon opettamista. :)

Päivän asu 24.12.2008 Päivän asu 25.12.2008

Suunnittelin kirjoittelevani tänne enemmänkin nyt kun se on mahdollista, mutta jätetäänpä kuitenkin toiseen ajankohtaan. Kasarmilla on kovin hiljaista kuten myös sotkussa, joten nettiin pääsy tuskin on ongelma. Kuviakin otin kotoa muistitikulle, uskoisin saavani lainata kullan läppäriä kuvankäsittelyn verran ja postailen lisää myöhemmin tulevan viikon aikana. Nauttikaahan vielä joulun tunnelmasta sekä herkuista – ja tietysti huomenna alkavista alennusmyynneistä! Itse onneksi pääsin ale-osingolle jo joulun alla, kun bongasin muutaman loistojutun vaatekaappiini odottelemaan elämää siviilissä.

P.S. Kuvissa asujani joulun aikaan, klikkaamalla tarkemmat tiedot Flickrissa.