Red Number Two – Red Number Two EP [2005]

Kiva, kiva.

Oltiin sovittu yhden inttikaverin kanssa, että päästään kullan kanssa kumpikin sen kyydissä Säkylään tänään, kun paikalla pitää olla kahdeltatoista päivällä eikä lomakyytejä mene. Yritettiin jo eilen illalla soittaa kyseiselle kaverille, ei vastausta. Nyt aamulla sitten saatiin se kiinni, mutta: se oli kokonaan unohtanut eikä enää ollut Turussa. No ei muuta kuin soitto toiselle turkulaiselle kaverille, sen kyyti on jo täynnä. Sen perään soitto vielä kolmannelle tyypille, ei vastannut. Hätäsoitto siskolle, jota oltiin asiasta eilen varoitettu – taitaa perhana nukkua eikä vastaa puhelimeen. Ei sitten auttanut muuta kuin pirauttaa porukoille, jotka onneksi suostuivat lähtemään Tapaninaamun ajelulle.

Mitäköhän tulevasta viikosta tulee, kun alkukin on jo tällaista? Ei uskalla edes ajatella… Mahakin kurnii eikä kaapissa ole mitään syötävää, hemmetti. Täytyy varmaan kiskaista pari sissinäkkäriä nassuun.