Happoradio – Kaunis minä [2008]

Päivän asu 17.2.2009 Eilen illalla tanssijalan vipatus kävi sietämättömäksi, joten heitettiin siskon kanssa bilevaatetta päälle ja suunnattiin askeleemme Lyniin. Porukkaa baarissa oli ehkä kourallinen, mutta se ei meitä haitannut – olipahan ainakin tanssilattialla tilaa. Muuten mukava ilta sai hieman vähemmän mukavan päätöksen, kun onnistuin kotimatkalla horjahtamaan korkokenkineni ja kaaduin polvilleni maahan. Asfaltti oli raaka: rikki menivät niin ensimmäistä kertaa päällä olevat yhdet hienoimmista sukkahousuista ikinä, sähäkän siniset korkkarit kuin myös polviraukkani. Tänään polvet ovat sen verran ruvella, ettei niiden varassa voi olla edes pehmeällä alustalla (sängyn petaaminen aamulla ei ollut kivaa…), mutta eniten harmittaa kyllä sukkikset. Olivat nimittäin löytö Lindexin alesta eikä ainakaan Turun keskustan liikkeissä ole enää ainoatakaan paria jäljellä. Snif.

Niin ja kuvassa siis eilisillan asu, tarkemmat tiedot klikkaamalla (Flickrissä). Vajaamittainen neuletakki on muuten tämän talven alelöytö sekin, H&M Dividediä ja hinta oli alennettu muistaakseni 24,90 eurosta vaivaiseen 9 euroon. Materiaali on ihanan paksua neulosta, mikä saa takin tuntumaan lämpimältä 3/4 hihoista huolimatta. Ei ollenkaan huonompi hankinta, I would say.

Mun on ties miten pitkään pitänyt tehdä postaus hajuvesistä, joihin olen vuosien varrella tykästynyt. Suihkin päälleni tuoksua yleensä aina siviilissä ollessani, usein myös vaikka hengailisin pelkästään kotosalla. Olen tuoksutellut itseäni yläasteesta asti, silloin suosikkejani olivat mm. Diesel Plus Plus sekä Yves Rocherin Ming Shu. Tällä hetkellä mulla on useampi hajuvesi, sillä vaihtelen tuoksua päivittäin ja käytän hyvin harvoin samaa tuoksua kahtena päivänä peräkkäin.

Vaaleanpunaiset

Tommy Hilfiger: True Star Gold
Joululahja, itse valitsemani kylläkin. Tietyllä tapaa hieman pistävä tuoksu, mutta toimii siitä huolimatta. Käytetty paljon, kuten kuvasta näkee.

Guess: Guess Perfume
Tämän ostin vuosi sitten GooM-risteilyltä. Elämäni oli juuri muuttunut radikaalisti ja tahdoin saada jotain uutta unohtaakseni menneet, Guess voitti hinnallaan Escadan Moon Sparklen (josta lisää myöhemmin). Ihanan kevyt tuoksu, joka mielestäni sopii parhaiten kevääseen.

Lisää vaaleanpunaista

Emporio Armani: City Glam for Her
Ystäväni Akkiki hankki tätä melkein heti julkaisun jälkeen ja jossain vaiheessa sai mutkin koukuttumaan tuoksuun. Mun ostettua City Glamini me ei muistaakseni enää asuttu kämppiksinä ja Akkikikin oli löytänyt uuden suosikkituoksun, joten samalta ei tuoksuttu kuin ehkä satunnaisesti.

Paris Hilton: Just Me
Äiti osti mulle joskus jostain alennuksesta, sopivan makea tuoksu ja mitä toimivin pulloratkaisu mukana kantamista ajatellen – tämän version nimi onkin kuvaavasti Purse Spray. Tänään muuten tuoksuin Just Me:ltä.

Haaleanvaaleanpunaiset

Versace: Bright Crystal
Pakko todeta, että se oli rakkautta ensinuuhkaisulla. Ja kuin tilauksesta 30 ml puteli osui Sokoksen asiakasomistajatarjoukseen vähän ennen mun 23-vuotissynttäreitä, äipälle kiitos ihanasta synttärilahjasta.

Puma: Flowing
Random ostos ekana Jyväskylän vuotena. Silloin tykkäsin lujaa, mutta nykyään suhteemme on hiipunut uusien ihastusten myötä.

Sinisen suuntaan

Escada: Moon Sparkle
Tämän tarinahan jo tunnetaan. Ihastuin syvästi mutta tiemme erosivat, kunnes viime jouluna löysimme taas toisemme. Tämän hetken ehdoton suosikkituoksu.

Naomi Campbell: Mystery
Muihin verrattuna hieman raskaampi tuoksu, toimii parhaiten ehkä biletysiltoina. Jos pitäisi yhdellä sanalla kuvata, salaperäinen voisi olla sopiva.

Siniviolettia

Mini Sexy
Halpistuoksu, joskin hyvä sellainen. Samassa paketissa oli myös vaaleanpunainen Mini Love, joka itse asiassa on tätä parempi, mutta se mulla on Säkylässä – esim. lomille lähtiessä on kiva tuoksua edes häivähdyksen verran hyvältä.

Mary-Kate and Ashley: L.A. Style
Joltain laivareissulta ostettu, suhteellisen edullinen ostos muistaakseni. Kepeä tuoksu, joka sopii arkeen kuin nenä päähän.

Kävin tänään kampaajalla pitkästä aikaa, edellisestä kerrasta ehti kulua jo melkein vuoden päivät. Normaalisti en pidä näin pitkiä taukoja käyntien välillä, mutta nyt armeijassa ollessa hiusten mallilla ei ole niin kauheasti ollut väliä. Eikä hiuksille nytkään mitään mullistavaa tehty, pituudesta otettiin parin-kolmen sentin kärsinein osa pois ja näyttää taas paljon paremmalta. Kotona heitin vielä hiusvärin päähäni, väri ei huimasti muuttunut mutta niin ei ollut tarkoituskaan. Mulla on suht selvä visio minkä väriseksi tukastani haluan, mutta värinpoistoa en viitsi tehdä, joten väri muuttuu hitaasti mutta varmasti oikeaan suuntaan.

(Kuvat: Diesel Plus Plus, Ming Shu)